Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy mój Vip i mcmmo zostanie?

Wszystko zostaje, to jest kolejna edycja, jak zawsze nic nie tracicie :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dzieki znowu węjdziemy dobrze ze Swieza nie ma :D

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Mhm, a czy event Loteria nadal będzie się odbywał? Bo bardzo go lubię!

Mój nick w grze to:
Kurak3322

Opublikowano

Mhm, a czy event Loteria nadal będzie się odbywał? Bo bardzo go lubię!

Oczywiście nie mamy nic przeciwko !

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Świetnie.

A czy to prawda że rozwiązany został problem z Enderem?

Tak wszystko zobaczycie na starcie :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie polecam, gdyż Administracja rozdawała na lewo itemy za SMSy.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1106644-hot-swiateczna-edycja-bloodmine-dedyk-172-mcmmo-gildie-questy-npc-rpg-itemy-za-gildie-200s-pvp-ts3-www/page-8#entry9842479
Tak krótko i na tema. Nie będę robić copy-> paste.
Ref'y tematu z kont na dedyku poprzez proxy oraz pozytywne komentarze na MPC za itemy na serwerze. (tylko dla tego ma tyle wyświetleń oraz odpowiedzi)
Pseudo YT, dzieci nagrywające "reklamy" z niskimi klatkami, brak odpowiedniego montażu oraz wyświetleń (W większości przypadków).

Przepustowość: 1 Gbps

do 1gbps, standard 200mb/s

Tak samo jak @Up. O tyle nie tylko administracja jak i właściciele ;) Za sms'y do WOT'a.
Edycje robione co ~2 miesiące ze względu na spadek graczy jaki jest spowodowany znikającym eq (bugi serwera, średnio ~3-4 skargi na dzień na forum. Nie wliczając gry oraz ts'a.) oraz administracją (jak odzyskam telefon z naprawy, to podam SS'y zdjęć opryskliwego administratora wobec pewnego gracza który złożył skargę na niego. Została natychmiastowo przez niego zamknięta z "buziaczkiem").

Posiadamy zgraną ekipę.
Są odpowiedzialni, każdy ma rozdzielone zadania.

Dobrze że usunęliście wpis że nie ma u was 13-latków ;>

Znikające gildie czy itemy z nich to również chleb powszedni. (nienaruszona, brak śladów claimu lub zniszczenia). Przypadkiem właściciel nie sprawdził tego, iż ówdzie co zrobił..? Sprzedał się :)

Gildie pisane w script's. Autorskie =/= copy -> paste
Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Witam,

Jak widać w poście wyżej jeden z starych Administratorów-Swiezu, chce nakłamać na nasz serwer aby niszczyć naszą reputację.

Na szczęście ja również mam tutaj głos.

W sprawie znikających gildii, to raczej nie do nas.
Gildie niszczyłeś ty i to z miłym uśmieszkiem. 

Mam tutaj parę zdjęć: 

http://scr.hu/0gai/wgfrh (Tutaj widać jak lekceważy gracza po zniszczeniu mu zamku)

Tutaj widać jak były administrator po straconej randze chce się odwdzięczyć:

http://scr.hu/0gai/mpwqh

,,Dobrze że usunęliście wpis że nie ma u was 13-latków ;>'' Nie ma. 

Gildie były pisane przez naszego informatyka oraz Właściciela-Siemaeniu500, nic nie było kopiowane.

Znikające itemy nie są już u nas problemem, ponieważ już nic takiego się nie dzieje. 

,,oraz administracją (jak odzyskam telefon z naprawy, to podam SS'y zdjęć opryskliwego administratora wobec pewnego gracza który złożył skargę na niego. Została natychmiastowo przez niego zamknięta z "buziaczkiem").'' Mówisz o sobie? Bardzo dobrze to ująłeś. Dodaj jeszcze treści twoich świetnych banów(np.Wyliż mi kolbę)

Pozdrawiam~Kurak3322

Mój nick w grze to:
Kurak3322

Opublikowano

Witam,

Jak widać w poście wyżej jeden z starych Administratorów-Swiezu, chce nakłamać na nasz serwer aby niszczyć naszą reputację.

Mam tutaj parę zdjęć: 

http://scr.hu/0gai/wgfrh (Tutaj widać jak lekceważy gracza po zniszczeniu mu zamku)

Gildie były pisane przez naszego informatyka oraz Właściciela-Siemaeniu500, nic nie było kopiowane.

Znikające itemy nie są już u nas problemem, ponieważ już nic takiego się nie dzieje. 

,,oraz administracją (jak odzyskam telefon z naprawy, to podam SS'y zdjęć opryskliwego administratora wobec pewnego gracza który złożył skargę na niego. Została natychmiastowo przez niego zamknięta z "buziaczkiem").'' Mówisz o sobie? Bardzo dobrze to ująłeś. Dodaj jeszcze treści twoich świetnych banów(np.Wyliż mi kolbę)

Pozdrawiam~Kurak3322

Bez urazy, ale ja nie widzę nic złego w tym:

http://scr.hu/0gai/wgfrh

Zwyczajny tzw. troll, gdzie na końcu napisał, iż "a tak powaga to musisz poczekac".

I to ma być dowód na to, iż chciał się odwdzięczyć za straconą rangę?

Dlaczego nic nie napisałeś odnośnie tych przekrętów z itemami?

Nie polecam.

Opublikowano

Witam,

Mam tutaj parę zdjęć: 

Pozdrawiam~Kurak3322

Damix 14 lat, FilipLU 13 max.

http://scr.hu/0gai/wgfrh <- no to w szoku :O

http://scr.hu/0gai/mpwqh <- kelloger potrzebny mi do prywatnych zastosowań ;)

Jak bym chciał to już bym dawno backdoora podesłał w jednych z skryptów które dawałem :*

Mówisz o sobie? Bardzo dobrze to ująłeś. Dodaj jeszcze treści twoich świetnych banów(np.Wyliż mi kolbę)

Wiem że to trochę czasochłonne, ponieważ wam się nigdy nie chce ściągać tych logów bo macie "bitwę w Wocie". Ale...

Tutaj bardziej mam na myśli "Nera", waszego znajomego (a właściwie LightHeaded'a) który dostał z dupy root'a na ts i gm 1 w grze :)

Pozdrawiam~Kurak3322

Pozwolę sobie poprawić, Pozdrawiam SiemaEniu500(GetFun) z mojego dedyka or Damix555 - administrator serwera :)

Opublikowano

@wiadomość od kjuby

Może ja się trochę wypowiem;

1) Nero - to co było może nie było przyjemne ale poza tym, że droczył się głównie z nami (mam na myśli Swieza i sb)
 nie był aż tak bardzo szkodliwy. gm 1? Wątpię. Prędzej trochę mcmmo, a przecież on i tak może był 2x bo w mc nie gra.
W sumie wcale go już nie ma (znudziły go gry ;p)

2) Przekręty z itemami - jeżeli ktoś ma kontakty to z KAŻDĄ administracją idzie coś zdobyć.
Faktycznie były drobne problemy z tym, ale Swiezu dobrze wiesz, że wiele osób z tym walczyło (ja, damix i TY również póki sam się w to nie wkręciłeś)
Nwm czy to przypadek czy nie ale odkąd cb nie ma sprzedaże "na lewo" czy inne tego typu rzeczy zanikły.

3) Piszesz wiek. Ok. Ale patrz na fakt, że Damix zachowuje się na dużo więcej. Nie wiek czyni kogoś "ogarniętym". Sam powinieneś to dobrze wiedzieć.
Ciągle hejtujesz bo masz raz. Czy nie to jest dziecinnym?

4) Stało się jak się stało. Straciłeś Admina. I siłą rzeczy musisz przyznać, że trochę na to zasłużyłeś. Nigdy nic do cb nie miałem, ale takie
głupie teksty w banach, albo stronniczość. Był system kar, a ty banowałeś jak chciałeś. Ok, są różne sytuacje ale bez przesady..

Pozdro.
kjuba225

Myślałem, że masz choć trochę godności..

Regulamin sygnatur

Opublikowano

1) Nero - jasne, + wielu młodszych graczy oraz trolling na ts.
GM1, iż ówdzie sprzedawał z rangą na ts "SPONSOR"
Nie wchodził? A jednak wchodził. Beka z lightheadem była nieziemska gdy light ciągle go leczył i dawał eq żeby zabijał graczy na warp PVP (Nick puting)
2) Drobne? Czy sprzedawanie gildii, banów, kopiarek (kiedyś, teraz chyba z kopiarami się uspokoiło), teleportów do gildii etc. uważacie za drobne?
Wypraszam sobie. Dostałem pozwolenie, ale to nie znaczy że je wykorzystałem
3) Nie. Nie zachowuje się na tyle, i dobrze wiesz o tym kamilu gdy ci zgłaszałem to wielokrotnie jego zachowanie chociażby wobec mnie, czy innych. Podpuszczanie na multikoncie i wbijanie z silienta na swoim oraz banowanie/degradacje czy po prostu opryskliwe zachowanie na /msg wobec mnie i wywyższanie się bo "staż" mimo takiej samej rangi.
4) System kar był, komercyjność na serwerze również, jednak było i niedopilnowanie administracji. Hmm... można mi zarzucić wiele. Ale niestosowanie do systemu kar?
Jak już obiecałem na GG, za dużo wiem na temat serwera i postanowiłem to wyjawić.

Dziękuję, jesteście świetni :D

Jak kuba bogu, tak bóg kubie. Wy zmieniacie mi na forum nick na "CIPA" czy obrażacie na boku to i ja się odegram i powiem kilka słów prawdy ;)
Darowałem sobie i nie chciałem się wypowiadać na ten temat bo jak widzicie - znacie moje teraz zdanie i moją wiedzę na temat serwera.
W tym to raczej mogę zapytać się was, ile musicie mieć tupetu żeby jeszcze zamiast tego wszystkiego zmienić to się wypieracie?
Jakim prawem ciężkie pieniądze graczy, mogą zostać stracone tylko dla tego bo 2gi gracz ma bardziej "Gruby portfel"?

Opublikowano

1) Nero - jasne, + wielu młodszych graczy oraz trolling na ts.

GM1, iż ówdzie sprzedawał z rangą na ts "SPONSOR"

Nie wchodził? A jednak wchodził. Beka z lightheadem była nieziemska gdy light ciągle go leczył i dawał eq żeby zabijał graczy na warp PVP (Nick puting)

2) Drobne? Czy sprzedawanie gildii, banów, kopiarek (kiedyś, teraz chyba z kopiarami się uspokoiło), teleportów do gildii etc. uważacie za drobne?

Wypraszam sobie. Dostałem pozwolenie, ale to nie znaczy że je wykorzystałem

3) Nie. Nie zachowuje się na tyle, i dobrze wiesz o tym kamilu gdy ci zgłaszałem to wielokrotnie jego zachowanie chociażby wobec mnie, czy innych. Podpuszczanie na multikoncie i wbijanie z silienta na swoim oraz banowanie/degradacje czy po prostu opryskliwe zachowanie na /msg wobec mnie i wywyższanie się bo "staż" mimo takiej samej rangi.

4) System kar był, komercyjność na serwerze również, jednak było i niedopilnowanie administracji. Hmm... można mi zarzucić wiele. Ale niestosowanie do systemu kar?

Jak już obiecałem na GG, za dużo wiem na temat serwera i postanowiłem to wyjawić.

Dziękuję, jesteście świetni :D

Jak kuba bogu, tak bóg kubie. Wy zmieniacie mi na forum nick na "CIPA" czy obrażacie na boku to i ja się odegram i powiem kilka słów prawdy ;)

Darowałem sobie i nie chciałem się wypowiadać na ten temat bo jak widzicie - znacie moje teraz zdanie i moją wiedzę na temat serwera.

W tym to raczej mogę zapytać się was, ile musicie mieć tupetu żeby jeszcze zamiast tego wszystkiego zmienić to się wypieracie?

Jakim prawem ciężkie pieniądze graczy, mogą zostać stracone tylko dla tego bo 2gi gracz ma bardziej "Gruby portfel"?

Swiezu tutaj sprawy nie zalatwimy, fajnie jest sobie pisać posty, ale z tego nic nie wyniknie. Zapraszam na ts3

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...