Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na PP

konorzatka38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przypomniał mi się pomysł na darmowe PP może ktoś z was się o niego zachaczyl i mi go przypomni :)

Polegał on na kliknięciu "zarób swoje punkty premium",następnie wybierało się ankietę bodajże kiedyś były takie ankiety SSI i tylko to na nich działało.
Potem trzeba było wkleić jakiś tam kod kliknąć jakoś literę (właśnie to zapomniałem jaki kod ? :( )

I bez robienia tej ankiety przychodziło Ci potwierdzenie ze ankieta została zrobiona i PP przychodziły po 15 minutach, maksimum można było chyba zarobić 80PP dziennie bo support by się gapnoł.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dziala to na wszystkich swiatach wiec niestety nie :(

Lecz np. na swiecie 80 dziala ta opcja lecz nie ma w ogole ofert, gramna tym swiecie lecz  przez 3 dnizarobilemtylko 4 PP - wiec co to jest :(

Opublikowano

Do autora wyżej..

Jest kilka takich światów gdzie jest możliwa wymiana surowców za pp.

Rozbuduj wioskę do 3k , farm odrobinę , rozbuduj rynek.

Co za problem?

Ja jestem leniwy i tego nie robiłem , lecz mój ogarnięty znajomy 1k pp zarobił tak :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał, na niektórych światach jest możliwośc wymiany surowców za PP, aczkolwiek na świecie 81 bodajże jak grałem półtora miesiąca temu to ankiety normalnie mi wyskakiwały i w tydzień zgarnełem 400 PP (Nic nie płacąc) także czasami można trafić, lecz nie zawsze; )

1-01-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...