Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TC24

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sądzę, że minigames dużo graczy by przyciągnęło, ponieważ każdy serwer minigames jest praktycznie zagraniczny lub na premium :)

Opublikowano

jak mam vipa i kupie kolejnego vipa to czy będę miał svipa i czy jak mam Elitemebera i kupie vipa to będę miał PVPmebera????

Opublikowano

jak mam vipa i kupie kolejnego vipa to czy będę miał svipa i czy jak mam Elitemebera i kupie vipa to będę miał PVPmebera????

Owszem jest taka możliwość po wcześniejszym kontakcie.

Opublikowano

Sądzę, że minigames dużo graczy by przyciągnęło, ponieważ każdy serwer minigames jest praktycznie zagraniczny lub na premium :)

Też tak sądzę. Pomyślcie nad "RÓŻNORODNYMI MINIGAMESAMI".

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Długo serwer będzie nieczynny?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Jeżeli nie będzie żadnej osoby z administracji na serverze a potrzebna jest mi pomoc to co mam zrobić ????

Myślę że najlepiej będzie wejść na serwer TS3 lub zgłosić to na Forum.

Opublikowano

Moim pomysłem jest dodanie na serwer TNTRun, Xrun, ColorShufle

A ogółem serwer jest zajebisty

zero lagów

pomocna administracja

Gorąco polecam.

Opublikowano

Moim pomysłem jest dodanie na serwer TNTRun, Xrun, ColorShufle

A ogółem serwer jest zajebisty

zero lagów

pomocna administracja

Gorąco polecam.

gdzie można znaleźć stronę do forum

Dzięki za opinie!

Odnośnie forum linki są na serwerze np: Lobby

Opublikowano

dziękuje.chciałem sie spytać kto jest opiekunem Servera 4fun chodzi mi o gracza nie właściciela??? Chodzi mi kto jest główna osoba na 4fun tylko która daje rangę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...