Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL na IEM Katowice

marian fitness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat to nie było pisanie z prawdą, so sad.

Będzie jakiś live z IEM'u? 

esl_poland3 <--- po polsku 

esl_poland <-- english fuck yeah

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Grając z BoL'em ułatwiacie sobie grę czyli nie umiecie grać :) Moje zdanie jest takie ,żebyście nie psuli tej gry i nie grali na cheatach .

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

Grając z BoL'em ułatwiacie sobie grę czyli nie umiecie grać :) Moje zdanie jest takie ,żebyście nie psuli tej gry i nie grali na cheatach .

porównaj sobie w csie 1.6:

aim + wh i samo ci strzela

coś robisz? nie

a jak grasz na bolu i wyższej dywizji diamond +

trzeba mieć specjalny skrypt

"anonymouss.lua" - posiadają go nieliczne osoby

potocznie zwany

brain.lua

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bylem dzis na IEM i sie zastanawialem czy nie pobrac tam na kompach Bola, ale bylby Przypał, Widzimy Sie Jutro!

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ale wy jesteście durni, BoL to jest jakieś losowanie czy też spotkanie a nie hack. IDIOCI. ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ale wy jesteście durni, BoL to jest jakieś losowanie czy też spotkanie a nie hack. IDIOCI. ;)

Ty chyba jesteś jakiś głupi XDD Kolejny polaczek bez szkoły, który nie wie co to ironia.

Opublikowano

takie prawdziwe ;--; w sumie to, chciałbym zobaczyć kiedyś mistrzostwa spacji w lolu.

Opublikowano

Ty chyba jesteś jakiś głupi XDD Kolejny polaczek bez szkoły, który nie wie co to ironia.

Jeżeli chodzi o Polaczka to raczej Ty, wiem co to ironia ale na tym forum nie ma tylko starych userów a też nowi którzy np. szukają info na taki i taki temat a tutaj ktoś pisze takie bzdury wiec co sobie pomyśli ? Trochę powagi.

Od Polaczków (sądzę, że chodzi Ci tutaj o jakieś nie ogarniętę dziecko ) możesz  wyzywać sobie kolegów w szkole, ale nie osoby której nie znasz.

Habeo tibi cerebrum non turpis

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Burn Yellow EU Cisnie ramusem pro player.
Mam go w znajomych ! I nawet kupił mi skórke do Vayne za wygrany turniej organizowany własnie przez tego bolowca.

14 lat  

Opublikowano

To jest takie spotkanie w Barze gdzie puszcza się mecze (Bar Of Legends). Taki after iem zobaczcie na kanale Nervariena na YT. Ma o tym info. Zresztą któryś kolega wyżej pisał o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...