Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest Twoja opinia na temat Last Chaos?

McFirecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólna? Gra jest ciekawa, dobrze się w nią gra i wciąga, naprawdę wciąga ;) Gra dużo ludzi, czyli na samotną grę nie ma szans ;p

Dużo serwerów prywatnych, mniejszych i większych więc jest w czym wybierać.

Jeżeli jeszcze nie grałeś, a lubisz tego typu gry, polecam :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@UP Boom dobrze mówi ^^

Jak zaczynasz dopiero grę , to polecam global by ogarniać bynajmniej po polsku , bo prawie wszystkie serwery prywatne są po ang. :)

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Powiem Ci, że ja się wychowałam z LC i mam do tej gry ogromny sentyment. I jest to jedyna gra, w której poznałam tak wielu wspaniałych ludzi i w ogóle. ^^ Poza tym, nieustannie się rozwija i idzie do przodu. Grafika może nie powala czasami na kolana, zwłaszcza, jeżeli chodzi o te "starsze" elementy, ale LC dalej pozostaje jedynym TAKIM MMO. :3 

Opublikowano

cudowna gra, chociaż priv'y niszczą gre (kradnie graczy xD)

#gamigo - globalny wydawca LC ... i LC od aerii jak był jednym z najlepszyh teraz świeci pustkami...

gamigo -   kiedy wbicie 100lvl'a to był coś... teraz 120 w 2 tygodnie nie całe lamiąc po 2h dziennie max

gamigo - p2w (lubie to ^^)

Jak mjożi napisała, wychowane na LC i dgzieś tam w seruszku czsami jest jakieś piknięcie specialnie dla LC ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Rzeczywiście, Last Chaos ma coś niezwykłego w sobie. Może sama gra nie jest doskonała, ale ma w sobie to coś, tę specyfikę, tą społeczność. Poza tym ostatnio gra zaczęła się rozwijać. Dajmy nawet na to dzisiejszy update:

http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board1-informacje/board2-obwieszczenia/5932-patchlog-13-03-2014/

Fajny pomysł i wgl. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bezsensowne pytanie w dziale

Przeciez kazdy grajacy w LC nie bedzie mial negatywnej opini o tej grze.

Spodziewales sie, ze moderator tego dzialu powie Ci, ze jest nudna ? xD

Gra jest ciekawa, wciaga, gram od jakichs 2 miesiecy, ucze sie coraz to nowszych rzeczy i pomimo tego ogromu wiedzy na temat LC dalej jestem ciekaw reszty.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale też zupełnie inaczej jest, kiedy gra się praktycznie od powstania gry, a inaczej, kiedy przychodzi się do LC teraz, gdzie jest wydanych multum innych tytułów z o wiele lepszą grafiką itp. itd. :> 

Opublikowano

Ale też zupełnie inaczej jest, kiedy gra się praktycznie od powstania gry, a inaczej, kiedy przychodzi się do LC teraz, gdzie jest wydanych multum innych tytułów z o wiele lepszą grafiką itp. itd. :> 

Nie zrozumialas co napisalem ;>

Tu nie chodzi o jakies tutuly czy lepsza grafike, grafika sie prawie nie zmienila. Tu chodzi o cala gre a nie jej czesc.

Grajac teraz a grajac od powstania gry fabula sie nie zmienila jedynie doszly nowosci

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tu nie chodzi o jakies tutuly czy lepsza grafike, grafika sie prawie nie zmienila. Tu chodzi o cala gre a nie jej czesc.

Grajac teraz a grajac od powstania gry fabula sie nie zmienila jedynie doszly nowosci

Co ty mozesz wiedziec o LC...

@last Chaos jak slusznie Mijoszi wspomniala to gra z dziecinstwa, nigdy nie bedzie jak dla mnie lepszej MMO. Gra mnie wciagnela na maxa mimo iz mam baaaaaaaaaaaaaardzo dlugi staz w grze nadal nie mam zamiaru jej opuszczac gdyz jak znowu wspomniala @Miyoshi i @Nauczycielka  jest to gdzies w sercu duzy sentyment do tego. Polecam ci bardzo, jezeli nie umiesz angielskiego to zacznij grac na PL'u, lecz mimo swojego doswiadczenia wiem ze najwiecej sie nauczysz na prywatnych serwerach. Mimo to sam zdecydujesz gdzie zagrac. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wiem, co napisałeś, ale ja mówię, że to są zupełnie inne emocje, wrażenia, doznania itp. itd. Zupełnie inaczej patrzy się na LC, kiedy gra się od początków, początków. (: A najlepsze jest to, że grałam w wiele gier i każdą opuszczałam po jakimś czasie, a w LC jestem i dalej będę. Dopóki ta gra istnieje. :3 Nawet widok takiego @ColdHeart aka Bloody na jakimś serwerze jest miłe. xD W ogóle spotykanie ciągle tych samych osób, nawet, kiedy się z nimi nie ma stałego kontaktu jest zajebiste. :D

Opublikowano

Przede wszystkim gra jest nastawiona na współpracę grających ;) Samemu raczej ciężko ... Najlepiej mieć swoją ekipę, ale znajdź sobie taką, która będzie się trzymać dłuugo, długo xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Przede wszystkim gra jest nastawiona na współpracę grających ;) Samemu raczej ciężko ... Najlepiej mieć swoją ekipę, ale znajdź sobie taką, która będzie się trzymać dłuugo, długo xD

Znaczy - nie oszukując się - samemu można wiele, ale nie ma wtedy przyjemności z grania. (: Największy fun jest z ludźmi, a w LC jest to dość specyficzna społeczność. No, a jeżeli to są ludzie, których zna się już od paru lat to w ogóle! :3

Opublikowano

Gra ciekawa, rozwija się. Ostatnio wszedł nowy ciekawy interface oraz wyuczanie skilli. :) Czekam z niecierpliwością na EP4, może będzie jakaś kolejna nowa postać? 

Polecam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...