Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Duzy Problem

szeler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek Witam wszystkich użytkowników.

Mój problem jest następujący gdy wpisze start w consloe wszystko pieknie ładnie wyskakuje 4x networ is unreachable i po jakiś 3 minutach idzie znów i lecą jakies napisy swap_peager i cos tam jeszcze ifiled i tak chyba z 15 takic hlinijek na biało nie wiecie czego tak mam czy to wina neta czy czego miał ktos tak iproblem prosze o pomoc

Z góry dzięki

Opublikowano

Swap_Peager geetswapce failed(16) i takich duzo leci i niewiem od czego to sie tak robi czy cos źle robie? z ramem problemu nei mam

Opublikowano

O właśnie o ten bląd mi chodziło xD. Mialem tak gdy na serwer dałem 200 ramu i podczas dzialania obciazylem tak ze musialo zabrac ram z VPC.

Opublikowano

Moze nei tyle co za mało, tylko gdy juz serwer pracuje to ty zmniejszasz mu dostepny ram odpalając np. navicat/FZ/Firefoxa czy cokolwiek innego.

Opublikowano

TERAZ DAŁEM 1.3GB RAMU TO JZU NIE MAM FAILED TYLKO STOI NA CONNECT:NETWOR IS UNREACHABLE TYLKO NA 1 TAKIE SIE POKAZAŁ OI STOI CZAŁY CZAS

Opublikowano
@szeler

Po 1 Triple Post!

Po 2 Unreachable to najczęściej wina złego Sysinstall.

Np co moge miec źle w sysinstall?

Opublikowano

Źle skonfigurowane możesz mieć... I nie dwój trój postów bo tylko nie potrzebnie spam robisz i nabijasz posty....

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

teraz juz chyba by było dobrze tylk oteraz mam cały czas connect:rafaused jak zrobic zeby tego nei było?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam network is unreachable i mi zawsze działa

Czemu dostałem bana na CośTam jeżeli zostałem oskarżony o KeyLoggera przesłanego w czasie mojej nieobecności

FU©K 4DMIN TOGETHER

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...