Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cassio Penta

skejtjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Solo pentakill Cassio na rankedzie. Polecam Merciless Cassio (co prawda to nie cass whooping ale nie wiem czym się różnią) i Evadeee.

@Edit:  Dodam że Orianna poszła najpierw na afka a potem zaczęła trollować bo dostała w dupe na midzie.

1394663036-U118893.png

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

I co, mamy ci pogratulować? Tylko czego? Tego że programik wbił pente a nie ty? 

Jeżeli chcesz się czymś chwalić to tym co osiągnąłeś sam, a nie że programik wbija pente i cieszysz mordę nie wiem z czego. 

Nie, to nie "hejt", jedynie wykazuję że dodawanie takowego zdjęcia mija się z celem, nie pokazałeś nic konkretnego, jedynie to że nie masz skilla i programik musi wbijać penty.

Opublikowano

Złamałem regulamin subforum czy coś?

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@up instaluj i dawaj screena ;*

wiem ,że odpiszesz ze nie zainstalujesz bo jesteś uczciwy

ja nie używam bo wole mieć więcej funy z gry :) to nie znaczy ze trzeba hejtować innych ... skrypt sam nie wygra gdy nie masz mózgu. Pozdrawiam

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Mój człowiek. :D

Merciless ma lepszego exploita a CW ulty, to jedyna różnica. ;)

Ale Exploit jest od razu widoczny, bo kto potrafi bez obracania sie castowac skille. :/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale Exploit jest od razu widoczny, bo kto potrafi bez obracania sie castowac skille. :/

Akurat chodziło mi o stackowanie pasywa, ale no-face direction jest widoczny, to fakt.

ps. każda postać, której skill jest targetowany jak E Cass może mieć takiego exploita, wystarczy castować skill pakietami a nie CastSpell().

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...