Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż laptopa... I który win

antar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Prosto z mostu i na temat.

Postanowiłem sprzedać swojego laptopa, i mam okazę zainstalować Win 7 Ulti lub Win 8.1 Pro (64bit). I moje pytanie jest następujące który system wybrać żeby system nie odpychał kupującego. Zastanawiałem się żeby wybrać win 7, ponieważ jest uniwersalnym systemem i już rozpowszechnianym.

Też się zastanawiałem czy nie dać w opisie do oferty żeby można wybrać system, ale powiem szczerze nie chce mi się później bawić z instalacją sterowników.

Pozdrawiam i z góry dziękuje

------------

Ps. Mówimy tu o oryginalnych systemach Microsoftu

oiph.png

Opublikowano

Win 8 . Bo 50% ludzi się nie zna na kompach jak chcą kupić :D  Więc powiedzą lol win 8 pewnie niedawno kupiony lapek i biorą:D

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Tak,ale są też ludzie dobrze znający sie na kompach ktorym bardziej zalezy na podzespołach a nie windowsie, ja zawsze wolałem 7 i nadal tak uważam.

Opublikowano

Nie lepiej napisać w aukcji że system do wyboru? To będzie najlepszy pomysł. Sterownikami się nie martw, od tego jest strona producenta.

graphic.png

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź. Wszystkie odpowiedzi mi pomogły. Jenak pozostaje przy opcji zainstalowania win 8.1 pro. 

Zależy, jaki to laptop... Win 7 będzie przymulał na słabym sprzęcie.

Asus K50IN

oiph.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...