Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bakasura

wint3r1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do Was ogromną prośbę. Mianowicie kupiłem sobie Bakasurę. Fajna postać ale do jungli. Niestety nie grałem nigdy na jungli i chciałbym spróbować. Chodzi mi jakie itemy składać, od czego zacząć na jungli (tutaj proszę o taką mini mapke gdzie jaki obóz jest bo ja w tym kompletnie zielony jestem). Pozdrawiam i liczę na pomoc :)

ekipao.jpg
Opublikowano

W poradnikach masz mój temat. Jak jesteś początkujący to zacznij z bumba mask, czerwona pota i hog. Potem h. fatalis, saisy, buty pene, deathbringer, titans bane, urhin. Maksujesz skill nr3, skill 2 dajesz na 2 poziom i dalej maksujesz 1 (w między czasie ulti). Jak masz 6 stackow ulti to z trzema itemami (fatalis, saisy, buty) możesz pushowac wieże bez minionow puszczając ulti na wieżę.I pamiętaj, aby przy ganku wycelowac ultem w przeciwnika, a nie obok gdyż blokujesz wtedy np skok neith bądź dash apollo.

Opublikowano

Patrz po kolorach. Niebieski ~ Mana, pomarańczowy ~ speed, czerwony ~ dmg. Campy harpii te wyżej to 'mid camp' i są bardzo ważne, pamiętaj o nich.

Opublikowano

Patrz po kolorach. Niebieski ~ Mana, pomarańczowy ~ speed, czerwony ~ dmg. Campy harpii te wyżej to 'mid camp' i są bardzo ważne, pamiętaj o nich.

mid camp, w zależności od jungler'a.... nie który zostawiaja   je dla 'midowcow' by nabili szybciej lvl

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

mid camp, w zależności od jungler'a.... nie który zostawiaja   je dla 'midowcow' by nabili szybciej lvl

A potem bądź do tyłu z poziomem i goldem względem enemy junglera. Robienie mid camp w dwie osoby (czytaj z miderem to protip).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...