Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KIlka dni temu zacząłęm grać sobie w DCU Przez steama, a wczoraj steam nie czytał że mam tą gręzainstalowaną miałem all pliki itp ale steam w ogóle jej nie wyszukał. Gdy zacząłem pobieranie od nowa, podczas łądowania pokazał mi się napis że steam wczytuje istniejące pliki czy jakoś tak. Tak wiec zacz3ekałem jakąś godzinke  i gdy już all było ok i uruchomiłem grę. To zanim pokazal mi się launcher wyskoczyło mi okienko pt. LaunchPad Shell i podspodem napisane updating components no i sięładuje no i jak już sie skończy łądowanie to pokazuje się laucher i to 

LaunchPad was unable to connect. Please check the network connection or try again later. If the problem persists, please visit http://www.soe.com/help for assistance.

(1-0)

WIecie możę o co chodzi? Nie mam niestety w tej chwili czasu na wrzucenie SSów pózniej wrzuce.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nic nie pomogło ale już nie ważne, jedno wiem to wina steama normalnie mi działa jak ze strony pobrałem. Ale dzięki za odp :)

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...