Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki - Zaprezentuj nam wierszyk i zgarnij nagrody!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1391638422-U336505.png

WYNIKI!

Minęło sporo czasu od zakończenia konkursu, więc na początku chcę przeprosić za długie opóźnienie z publikacją wyników.

Chciałbym też podziękować za ogromne zainteresowanie konkursem, które przerosło moje oczekiwania.

Nie przedłużając zbyt długo, to na co wszyscy czekali, wyniki:

Miejsce 1. LOoemur ( >Wierszyk< )

Miejsce 2. Farex ( >Wierszyk< )

Miejsce 3. Covver ( >Wierszyk< )

Gratulacje :)

Dla przypomnienia takie były nagrody:

1. PSC o wartości 20zł (840 RP w grze) oraz -15% z paska ostrzeżeń!
2. 8-AwardImgIcon-1361138012.png oraz -10% z paska ostrzeżeń!
3. 9-AwardImgIcon-1361138078.png oraz -5% z paska ostrzeżeń!

Przydatne linki:

Temat konkursowy: >Click<

Opublikowano

Gratulacje Zwycięzcom.

Ale według mnie Farex powinien zająć 1 miejsce ;> 

Opublikowano

Gratulacje Zwycięzcom.

Ale według mnie Farex powinien zająć 1 miejsce ;> 

To jest ironia? Jeśli tak, to niezbyt trafna. <_<

Myślę, że były wiersze, które można było określić lepszymi ze względu choćby na składnię, rym czy włożony wkład w pracę.

Tak czy siak, gratuluję wygranym. :)

Opublikowano

Wybrali pierwsze lepsze żeby mieć z głowy.. widziałem tam wiele ciekawszych prac ;)

Pozdrawiam

@LeeSinor, sram na plakietki (to tylko pixele) i na jakiś talon (nie gram w LOLa)

Sęk w tym że wybraliście po łepkach.. Były prace o wiele lepsze niże te wymienione tutaj. Piona

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Tyle żeście się zastanawiali, więc można by pomyśleć, że się do tego przyłożycie :>

W każdym razie gratuluję.

Opublikowano

IMO jedynie 1 miejsce gites, reszta wybrana od niechcenia, było wiele ciekawszych prac..

Opublikowano

Wybrali pierwsze lepsze żeby mieć z głowy.. widziałem tam wiele ciekawszych prac ;)

Pozdrawiam

Ból bo miałeś tyle lików na swoim wierszyku i nie został on doceniony? Było wiele więcej innych kreatywnych wierszyków ;).

Gratuluję ;)

8372383248.png
Opublikowano

Ja tam widziałem owiele lepsze wierszyki, a trzeciego wierszykwa wgl. czytać się nie dało.

No ale gratuluję

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jak dla mnie to słabe wierszyki wygrały.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...