Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - AUTOMAT!

Szymon2864

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ff7a892e5f48e9a3d8f062e66351dedf.png

Na imię mam Szymon!

Mam do zaoferowania (tak mi się wydaje) jedyny, działający,

czysty od wirusów AUTOMAT do FIFA14 Ultimate Team!

Co to jest?

Autoclicker FUT14, jest to mój autorski program, który przy pomocy trainera wykonuje za Ciebie wszystkie czynności!Zbyt skomplikowane wyjaśnienie? Gdy odpalisz mój program, nie musisz siedzieć przed kompem, a w tym czasie możesz zrobić inne swoje czynności typu odrobić lekcję, czy spotkać się ze znajomymi! Dzięki autoclickerowi który współpracuje z trainerem wygrywasz w kilkanaście sekund po kolei mecze, dzięki czemu twoje saldo monet wciąż będzie wzrastać!

Co czyni mój program wyjątkowym?

Z pewnością fakt że jest dopracowany do każdego pixela.
Program wyszukuje odpowiedni pixel, dzięki czemu wykonuje po kolei swoje czynności! Dzięki temu gwarantuje Ci 100%
zadowolenia z zakupu mojego programu!

Po co mi to?

Zapewne zastanawiałeś się skąd biorą się te wszystkie aukcję na allegro z coinsami. I tu zagadka zostaje rozwiązana! Większość allegrowiczów używa właśnie tego sposobu do zarabiania monet, a potem sprzedawania ich na allegro nieświadomym ludziom którzy nie wiedzą o istnieniu takiego
programu.

Więcej o programie?

Mój autoclicker został wykonany w programie Macro Recorder, który również jest potrzebny do odpalenia mojego autoclickera.Na stronie producenta można znaleźć darmową 30 dniową wersję tego programu.

Zestaw który oferuje zawiera:

Autoclicker, trainer, wszystkie instrukcję!

ZDJĘCIA W ZAŁĄCZNIKU!

CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA PW,

EMAIL : [email protected] ,

GG : 48994665

E9YK4Mj.png

mcISrkL.png

FFA14PCC_SzarpiemySzynke_clubbanner.png

Opublikowano

Po pierwsze: udostępnij ten program za darmo, bo na forum obowiązuje zakaz handlu.

Po drugie: jeśli Twój program jest jedyny działający i bez wirusów to automatycznie obalasz swoją teorię skąd się biorą coinsy na allegro.

Po trzecie: Macro Recoder jest na 30 dni, a później?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Po pierwsze nie handluje, tylko chętnych proszę o zgłoszenie.

Po drugie mój program działa z trainerem, więc ty obalasz swoje teorie. Mój program jest czysty, jak mozesz zobaczyc na skanie.

Po trzecie, można przeinstalować program i znów są 30 dni (pracuje nad botem w Autoit, więc wtedy licencja nie będzie wymagana)

FFA14PCC_SzarpiemySzynke_clubbanner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...