Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj body 75 lvl

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, wbiłem za duży lvl, skille mam nierozwinięte, poradźcie mi co byście zrobili na moim miejscu, tylko nie "wbijaj skille" tylko co ja w tym czasie wbijania skilli miałbym robić.. Przedstawienie postaci: Woj body 75 lvl aura m6 3stronne m5 wir m6 berek m2, biolog: zostało 6 pamiątek, jest opcja dropnięcia wierzcha na dany cel (mam militara więc te najlepsze wartości w wierzchu) Eq: Truta+6 sr 41 kd penetry potwora śmierci+4, boga+9 5b w tym 2khp reszta lipa kd speeda uchylki deffa+4, zelak +9, tradycyjny+6 8 trucie, sokola+9 5b nno, branża z łez +9 5b w tym 2khp, ebo+9, ebonitowy naszyjnik 1,5khp, buty z brązu +4 2khp, kozaki +9 czyste, oprócz tego rib +9 sr 39 kd smierci potwora+4. Tak jak już mówiłem doradźcie mi co mam robić, jak zarabić, czym i gdzie z takim eq,skillami lub może stworzyć inną postać no nwm... Buffka ożeniona z bodym ona ma 50 lvl skille m5/m6 35% dają. Za najlepszą i wyczerpującą odpowiedź daje naj, te które są przydatne w jakiś sposób daje + lub - :D w zalezności od tego kto co chce ;p

Opublikowano

W DT będzie Ci ciężko.

Póki co tradycyjnie - wbijaj skille i skończ biologa.

Hajs na to (na tym lvl) to jedynie Sohan/Piekło.

Możesz próbować na Ognistych Królach, 9 Ogonów, Metki 65/70.

Ew. możesz pokusić się o metki 75 w zwykłym lesie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Więc tak nie dawno tu na forum miałem podobny temat, ale gościu wyżej miał jakiś ból i mi go zamknął.

Moja rada jest następująca eq na dt się nie nadaję do tego skille... też są do pracy. Moim zdaniem do wyboru masz tak, albo metki w red lesie albo stworzyć dropa do m2 i tą opcję Ci polecam, a dlaczego ? może i wydaję się oklepana, ale po 5 dniach zobaczysz jakie przynosi zyski. Masz do wyboru albo body i zostawiasz go na 35 lvl + boj albo sura wp któremu wbijasz 54lvl kupujesz fenki+9 zbroje z pz z kd uchylenia+4 i w tej sytuacji masz wiele możliwości : pustynia;dolina;LOCH MALP;sohan.

Jeszcze jeden pomysł chodzisz do dt tym wojem i bufką, ale tylko po to by coś kuć a w tym czasie zajmujesz się swoim dropkiem=podwójna korzyść :)

Opublikowano

No kurcze tak jak up piszą i to dokładnie czyli. Wbijanie skili, biolog,

Zrób dropka, zarabiaj nim,ewentualnie dt na 2/3 knota. Zarabiaj na tym ze idziesz w tyle kont na dt.

Opublikowano

W dt na easy daje sobie radę odlurować spot itp easy easy serio. Ale jak wbiłem 75 lvl to tak sie cieszylem ze nareszcie zarobei kokosy i poszedłem do dt, Panowie i Panie rezultat z 4h siedzenia na dt z rękawicą złodzieja był taki, że nie wyciągnąłem ani 1 kamola (z 4h bicia metków) tylko 1x aure, więc zdecydowałem ze to jets gorszy sposób niż dropienie żółci w zasadzie ;] @Edit A koniecznie musze zarobić... bo musze kupić strachu +8 i fenki +9 5b 2khp żeby zrobić inne konto 61 lvla mentala i na nim wbijać postaciom z kontem 75 body 60 lvle robic mroczne narody i czytać all skille do p. To jest cały mój plan....

Opublikowano

Masz ładne EQ wiec skille to nie problem. Polecam się wybrać do piekła/lasu na metki i dropić kamole

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Bywalec
Opublikowano

1. chodz na dt i ulepszaj najbardziej opłaca sie robić trutki, bojowe, partyzany, ebo kolce, hełmy woj i sura 

2. Metki w zwykłym lesie, piekle, red lesie ( za kamyk duchowy jest 20-25kk przynajmiej na Etolin tyle stoi) 

.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...