Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza ulubiona frakcja w Warbandzie?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest wasza ulubiona frakcja w Warbandzie? Ja najbardziej lubię Królestwo Swadii, czy jak to tam się pisze..

Opublikowano

Nordów najbardziej lubię, ale Swadią mi się zawsze dobrze gra, bo szybko można się rozwinąć u nich.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Khanat Khergicki w polu. Dlaczego? Uwielbiam łuczników, w dodatku konnych to już miazga dla mnie <3 Zawsze jak ktoś mnie goni to ma już po swoim koniku :D ( bez skojarzeń proszę :) )

Jeżeli chodzi o oblężenia, lub małe mapy takie jak np. Arena to wybieram Sułtanat Sarranidzki, ma on najtańszych łuczników (moja ulubiona jednostka).

Oczywiście wszystkie opcje dotyczą trybu multiplayer :] A na singu często gram Swadią ze względu na ciężką kawalerię, lub Veagirami :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Swadia i Nordowie, Połączenie Konnych Swadii i Piechoty Nordyckiej jest nie do pokonania, szczególnie jak masz Przywództwo rozwinięte na maxa :D

Uczeń
Opublikowano

Swadia może nie jest moją ulubioną, ale zdecydowanie najlepszą. ;)

Oczywiście 100 swadiańskich rycerzy nie do pokonania.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak samo, Swadińscy Rycerze i Sarrindadcy Mamelucy są Nie do pokonania w szarży. Do obrony zamków polecam Rhdockich Kuszników, Swadiańskich kuszników, zbrojnych i kilku Huskarli nordyckich :D To jest nie do pokonania <3

Opublikowano

Khanat Khergicki. Nie raz nie można ich dogonić, bo osiągają niebywałe prędkości na tych konikach. Dodatkowo, mają piekielnie dobrego "cela"

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...