Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem HS

adioza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak  w temacie mam problem z Hackshield, jak nie client to HS i kur... tak do obsranej śmierci.

Wracając do tematu metek się patchuje i gdy wyskakuje HS-pro to załaduje 2 kreski i stoi po jakimś czasie wyskakuje HS error.

Raz się właczył metek i wyłączyłem go aby założyć konto wtedy znów chciałem włączyć i nic znowu się nie chce załadować.

Włączył mi się chyba przez obejście metin2client.bat.

Wiecie jak to w końcu uruchomić???

Opublikowano

Usuń cały folder z hackshieldem i niech się pobierze na nowo, też miewałem ten problem.

Pozdrawiam.

EDIT#: Przypomniało mi się... Po usunięciu hs i odpaleniu metka, on będzie się trochę ładował, ponieważ zacznie pobierać kilka plików aktualizacyjnych, więc nie martw się, jeśli długo będzie się ładowało, tylko spokojnie odczekaj, to zależy od łącza. Jego łączna, czysta, bez logów waga, to 17.5 Mb.

5y6tk3.gif

Opublikowano

zrobiłem to co mówiłeś usunąłem HS odpaliłem metka załadował się w dosłownie 3s i znów HS jednak teraz się na 6 kreskach zatrzymał i chyba do końca nie pobrał HS wszystkich plików

Opublikowano

Mam ten sam problem od momentu wprowadzenia tego GameforgeLive... -.- Nie mogę się zalogować na metina jest jakiś sposób aby ten szajs się wgl nie włączał ??

Opublikowano

Sprawdźcie czy macie włączoną zaporę firewall jeśli tak to wyłącz albo odznacz żeby mógł się ładować. Jeśli to antywirus to również go wyłączcie na chwilę.:)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...