Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nowo kupionym komputerem

Osin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem komputer za 3 tyś dziś po instalowałem wszystkie potrzebne sterowniki i chciałem sprawdzić czy wszystko działa odpaliłem grę League Of Legends(wiem ze to komputer nie pod to ale tylko chciałem sprawdzić czy to pociągnie na pełnych wymaganiach) okno logowania miałem tak jakby w kolorowych kreskach , zarysy tego co powinno być w tym oknie logowania, wybieram postać i wtedy wyskakuje. Mam dwie karty graficzne ta wbudowana w płytę główną i Radeona R9 200 muszę zmienić jakoś priorytety czytania ich czy o co chodzi , chce sprawdzić czy działa na innych grach ale to zajmie trochę czasu bo grę którą instaluje ma 50 gb po zainstalowaniu i tone aktualizacji 
Proszę o pomoc.

81212893811388857825.png
Opublikowano

Kupiłem komputer za 3 tyś dziś po instalowałem wszystkie potrzebne sterowniki i chciałem sprawdzić czy wszystko działa odpaliłem grę League Of Legends(wiem ze to komputer nie pod to ale tylko chciałem sprawdzić czy to pociągnie na pełnych wymaganiach) okno logowania miałem tak jakby w kolorowych kreskach , zarysy tego co powinno być w tym oknie logowania, wybieram postać i wtedy wyskakuje. Mam dwie karty graficzne ta wbudowana w płytę główną i Radeona R9 200 muszę zmienić jakoś priorytety czytania ich czy o co chodzi , chce sprawdzić czy działa na innych grach ale to zajmie trochę czasu bo grę którą instaluje ma 50 gb po zainstalowaniu i tone aktualizacji

Proszę o pomoc.

To może być prawie wszystko. Na początek reinstall sterowników do karty graficznej. Najlepiej te najnowsze. I sprawdź w innej grze.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...