Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ArkadiaMT2

ArkadiaMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Ty w ogóle miałeś styczność z tworzeniem prywatnych serwerów, że liczysz na start bez choćby jednego buga ? Żaden serwer nie wystartował perfekcyjnie jeszcze nigdy więc my również liczymy się z tym, że mogą wystąpić drobne poprawki na które jesteśmy przygotowani. Zresztą prawdziwe bugi wychodzą przy starcie kiedy jest ponad 200 osób. Pozdrawiam serdecznie.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy Ty w ogóle miałeś styczność z tworzeniem prywatnych serwerów, że liczysz na start bez choćby jednego buga ? Żaden serwer nie wystartował perfekcyjnie jeszcze nigdy więc my również liczymy się z tym, że mogą wystąpić drobne poprawki na które jesteśmy przygotowani. Zresztą prawdziwe bugi wychodzą przy starcie kiedy jest ponad 200 osób. Pozdrawiam serdecznie.

Żaden serwer nie wystartował perfekcyjnie jeszcze nigdy więc my również liczymy się z tym

A miałem grać, ale widzę, że jesteście amatorami skoro z takim podejściem podchodzicie.

Wiele serwerów było wykończonych w 100%, nie opierajcie się na opinii innych bo tak daleko na pewno nie zajdziecie.

Opublikowano

A miałem grać, ale widzę, że jesteście amatorami skoro z takim podejściem podchodzicie.

Wiele serwerów było wykończonych w 100%, nie opierajcie się na opinii innych bo tak daleko na pewno nie zajdziecie.

Przecież dobrze napisał bo nie było serwera który nie miał bugów od samego startu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dlaczego stwierdzasz, że jesteśmy amatorami. Po prostu z naszej strony testy przebiegły pomyślnie i nie zauważyliśmy żadnych błędów co nie znaczy, że nie jesteśmy przygotowani na najgorsze. Oczywiście jest szansa na to że będą drobne poprawki :) i sprawe stawiamy jasno. Nie jesteśmy większością serwerów, które próbują wszelkie wątpliwości zbagatelizować. Pozdrawiam

Opublikowano

Jedno mnie cieszy ze zwoj statusu zostal calkowicie wycofany przez co gra bedzie urozmaicona.

pyt:

Czy sa podstawowe fryzury u instruktorow ?

Czy są aupototy ?

Kostiumy bugują sie przy skilu "szarza" itp ?

Czy bronie na wiekszym lv bedą posiadaly mozliwosc wbicia sr lub um ? ( tak do urozmaicenia pvp)

Czy pety trzeba expic ?

Czciona jest ta z PL'a czy paskudna w typie Xen****mt2 ?

Postacie są zbalansowane ?

Macie jakies konkretne zabezpieczenia ?

aa i co z tego ze daliscie zabezpieczenia przed Bs-em poprzez pytania skoro i tak są tylko 2 rodzaje bonusow takze i tak kazdy bedzie bonowal by wbic perf, trzeba bylo zrobic zeby np wchodzilo "3% trucie 5% trucie 8% trucie" skoro juz ma byc tak ciezko z bonami :)

Opublikowano

zagram ;)

ze swojej strony prosiłbym dać wieczne potki czerwone i niebieskie, żeby nie zawalały eq, oraz zmodyfikować wędkarstwo

Opublikowano

Juz jutro ewentualnie w sobote start! Bedziemy was na biezaco informowac. Co do plikow: wiekszosc easy jest praktycznie w 100% podobne do naszych. Nie wiem po co ta afera. btw. Najwazniejsza jest stabilnosc.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Kopia graysta = Pobugwany serwer , niestety nie polecam takie serwery nie powinny w ogóle startować. ~ 2012r.

Powiedział ten co wypuścił takie gówno że bał się edytować pliki w trakcje istnienia serwera, bo bał się że jak zrobi jedną rzecz to zbugują mi się 3 kolejne rzeczy ^.^

Jak wchodziłeś na kanał pomoc to odpowiedź była taka że teraz mi się nie chce :)

Po każdym edytowaniu swojego serwera bugowały się kolejne rzeczy :) nie działał u Ciebie ślub, dt, exp na mapach ... i wiele więcej :)

więc drogi koleżko nie wypowiadaj się na temat grayst aka Almantia ... bo ta druga stała bardzo długo z dużą ilością graczy, nie tak jak twój pobugowany syf :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiedział ten co wypuścił takie gówno że bał się edytować pliki w trakcje istnienia serwera, bo bał się że jak zrobi jedną rzecz to zbugują mi się 3 kolejne rzeczy ^.^

Jak wchodziłeś na kanał pomoc to odpowiedź była taka że teraz mi się nie chce :)

Po każdym edytowaniu swojego serwera bugowały się kolejne rzeczy :) nie działał u Ciebie ślub, dt, exp na mapach ... i wiele więcej :)

więc drogi koleżko nie wypowiadaj się na temat grayst aka Almantia ... bo ta druga stała bardzo długo z dużą ilością graczy, nie tak jak twój pobugowany syf :)

Dobra spokojnie to jest temat Arkadii i nie widze sensu rozmow o innych serwerach.

Co do tematu jezeli chodzi o zabezpieczenia mam nadzieje, ze wystarcza. Serwer mamy bardzo dobry wiec zobaczymy. Jestesmy dobrej mysli. Wieczorem podrzuce forum i link do strony. Nic nie szkodzi wam wejsc i zobaczyc.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

@RE 

ze swojej strony prosiłbym dać wieczne potki czerwone i niebieskie, żeby nie zawalały eq, oraz zmodyfikować wędkarstwo

;)

Opublikowano

@RE 

;)

Jest nielimitowana peleryna męstwa :) i nie widze sensu dodawać do tego potów bo jest ich nie po x200 tylko x250 ;)

Tutaj odpowiedz dla Artikuno1995

Kostiumy bugują sie przy skilu "szarza" itp ? Nie

Czciona jest ta z PL'a czy paskudna w typie Xen****mt2 ? Standardowa z Globala :)

Czy sa podstawowe fryzury u instruktorow ? Nie, lecz będą dodane :)

Czy są aupototy ? Nie, są poty po 250 sztuk ! aby nie zapychały miejsca w eq.

Macie jakies konkretne zabezpieczenia ? Tak.

Czy bronie na wiekszym lv bedą posiadaly mozliwosc wbicia sr lub um ? ( tak do urozmaicenia pvp) Nie

Czy pety trzeba expic ? Tak max lv zwierzaka to 10.

Opublikowano

Hejterzy Dupa Cicho. Serwer Świetny (tak się zapowiada)

Pzdr.

// Robuś. (H@ wie o co chodzi)

graphic.png

Opublikowano

W sumie nie bardzo wiem czego się spodziewać, wiec wypowiem się konkretnie dopiero po starcie, o ile ten nastąpi.

Póki co polecam, na negatywne opinie bynajmniej jeszcze nie czas.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...