Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IEM Katowice 2014 Wielkie mistrzostwa graczy, YouTuberzy, zapowiedzi gier, recenzje, sprzęt komputerowy... - Recenzja by Argin

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

\/

IEM Katowice 2014 to kolejny zlot graczy i sławnych YouTuberów. W ubiegłym roku podobny zlot miał miejsce w Poznaniu w Game Arenie.

Zloty graczy cieszą się bardzo dużą popularnością. Mogą spotkać się ze swoimi ulubionymi YouTuberami, podyskutować z nimi na temat ich twórczości, jakie serie by chcieli ujrzeć na ich kanale, a także mogą otrzymać autografy, zdjęcia pamiątkowe. Na IEM w Katowicach nie będzie brakowało zabawy, ponieważ będą przedstawiane najnowsze i najciekawsze recenzje i zapowiedzi gier na bieżący rok oraz jakie gry czekają nas ewentualnie w przyszłości. Prócz gier będzie można też przetestować najnowsze technologie sprzętów do gier komputerowych takie jak PS4, XBox`y, najnowsze klawiatury, myszki, słuchawki, mikrofony. Wśród najsławniejszych YouTuberów na IEM pojawią się takie osoby jak Husiek, RockAlone2k, Zakreble i wielu wielu innych :)

zaczął serię z gry Gothic III. Moim zdaniem ten rok szykuje się bardzo ciekawie. Pozdrawiam :)

Krótka recenzja by Argin ;)

Zacznijmy od tego co nie możesz wnieść na teren spodka. Do 14 Marca pozostało już nie wiele dni, czyli równy tydzień. Zobaczmy co jest zakazane na terenie IEM.

Sou6sSK.jpg

Przejdźmy teraz do newsów ze strony IEM Katowice.

Firma HyperX zaprasza wszystkich na swoje stanowisko podczas IEM`u ;)

Sporo atrakcji na stoisku HyperX na IEM Katowice

Gwiazdy światowego gamingu, mecze pokazowe w World of Warplanes i League of Legends oraz prezentacja najnowszych produktów dla graczy – te i wiele innych atrakcji czekają na miłośników gier komputerowych, którzy odwiedzą strefę HyperX podczas globalnego finału Intel Extreme Masters 2014, odbywającego się 14 - 16 marca w katowickim Spodku.
Na fanów e-sportu czekają na stoisku HyperX nie lada atrakcje. Będą mieli okazję spotkać gwiazdy światowego gamingu – Jaedonga z Team EG, herO i TaeJa z Team Liquid, Tefela z Team Dignitas oraz NaNiwa, reprezentującego Alliance. Nie zabraknie także zawodników drużyn Cloud 9 oraz World Elite – graczy League of Legends.

Zespół HyperX zaplanował dla odwiedzających liczne konkursy i atrakcje, w których do wygrania będą najnowsze produkty gamingowej marki HyperX. Osoby, które odwiedzą stoisko będą miały niepowtarzalną okazję, by zmierzyć się z profesjonalnymi graczami na wirtualnym polu bitwy gier League of Legends i World of War Planes. HyperX przygotował także coś dla miłośników ekstremalnej prędkości. Na stoisku firmy stanie symulator wyścigów. Każdego dnia 5 najszybszych kierowców odbierze atrakcyjne nagrody rzeczowe.

Stoisko HyperX na Intel Extreme Masters to – obok pokazów rozgrywek na najwyższym światowym poziomie – także możliwość zobaczenia najnowszych produktów, zaprojektowanych z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach - graczach. Każdy, kto odwiedzi stoisko będzie mógł zobaczyć potężne pamięci z serii HyperX – Beast i Predator. Na miłośników sprzętu gamingowego czeka jeszcze jedna gratka - podczas finału Intel Extreme Masters 2014 zaprezentowane zostaną pamięci HyperX FURY, zupełnie nowe moduły, których premiera planowana jest na 11 kwietnia 2014 roku.

W katowickim Spodku swoją premierę będą także miały słuchawki HyperX Cloud, prezentowane w akcji przez zawodników z drużyn Team Liquid i Alliance, grających w Starcraft II. Zaprojektowane z myślą o najbardziej wymagających graczach HyperX Cloud wejdą do sprzedaży już w kwietniu br.

W strefie HyperX nie zabraknie także największego pendrive’a na świecie – DataTraveler HyperX Predator oraz szybkich dysków SSD HyperX 3K.

Mariachi, Wczoraj, 08/03/14 18:35

Nie zabraknie też w tym temacie ciekawostek dla graczy League Of Legends ;)

IEM - grupy League of Legends
Rozlosowano grupy turnieju League of Legends, który zostanie rozegrany podczas Intel Extreme Masters w Katowicach. Osiem drużyn podzielono na dwa, równe koszyki. W każdym z nich, rywalizacja będzie się toczyć w formacie Double Elimination. Pula nagród w tych rozgrywkach wynosi 150 000$.
Grupy wyglądają bardzo ciekawie i można już teraz spodziewać się emocjonujących spotkań. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o rozgrywkach League of Legends, zajrzyjcie na stronę turniejową.

RTEmagicC_katowiceopenbracket_leagueteam

Zostało wybranych także już 16 uczestników Open Bracket

Uczestnicy Open Bracket na IEM w Katowicach

Poznaliśmy szesnastu zawodników, którzy wezmą udział w walce w Open Bracket na Intel Extreme Masters Katowice. Co najważniejsze, na liście uczestników nie zabrakło Polaków! O dwa miejsca w turnieju głównym powalczy m.in. Nerchio oraz MaNa. Turniej odbędzie się 13 marca.

Zawodnicy zostali wybrani na podstawie rankingu WCS. Finałowa drabinka zostanie rozlosowana niebawem. Rywalizacja toczyć się będzie w drabince Double Elimination.

RTEmagicC_katowiceopenbracketplayers700p

Ten temat będzie aktualizowane z każdym nowym newsem :).

Pozdrawiam. Wykonane w 100% przez Argin. Rozpowszechnianie bez zgody autory grozi konsekwencją prawną.

Źródła z których została wykonana prezentacja:

• Wiedza własna.
  • esl.eu
Opublikowano

Doczytałem dotąd, aż nie zacząłeś wymieniać tych pseudosławnych youtuberów, odstraszyło mnie to na tyle, że jakbym miał oceniać recenzje to 1/10

Opublikowano

Doczytałem dotąd, aż nie zacząłeś wymieniać tych pseudosławnych youtuberów, odstraszyło mnie to na tyle, że jakbym miał oceniać recenzje to 1/10

Nie każdy musi ich lubić. Ja nikogo nie zmuszam...

Opublikowano

Własne zdanie i te sprawy, rozumiem. Ale rada na przyszłość: nie bierz takich ludzi za sławy youtube, bo całkowicie psujesz sobie pogląd na tę stronę.

Opublikowano

Własne zdanie i te sprawy, rozumiem. Ale rada na przyszłość: nie bierz takich ludzi za sławy youtube, bo całkowicie psujesz sobie pogląd na tę stronę.

Dziękuję za radę ;). Wiem wiem będzie też Husiek i inni...

Opublikowano

Wśród najsławniejszych YouTuberów na IEM pojawią się takie osoby jak IsAmUxPompa, Nymfa, TheNitroZyniak, MISZCZUxPOMPA.

Żart? Edytuj tego newsa, bo ludzi odrzucasz. Wymień youtuberów, którzy są poważnie związani z grami i cokolwiek o nich wiedzą. Oraz potrafią się publicznie prezentować opowiadając coś ciekawego. Osoby wyżej wymienione nic nie wiedzą na temat gier i się tym specjalnie nie interesują.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie podoba mi sie koncepcja IEM-u. Wszystko płynie hajsem, dopiete na ostatni guzik, spanko w hotelach, kolacyjki w Silesii itp. Nieeeeeee, to nie dla mnie :P

Dużo bardziej wole Pyrkon, który odbedzie sie tydzien po iem-ie. Ciekawsze zajęcia, jeden wielki spontan, ciekawsi ludzie (Bo nie chce słuchać Isamu drącego japy, Nymfy będącej tępą dzidą, Rocka robiącego marne, mało informatywne materiały czy Gimpera, który całą imprezę będzie latał z Atorem w celu nakręcenia czegokolwiek co mogłoby być tłem do reklamy LG)

Wolę posłuchać CTSG czy Duds. Ludzi, którzy na grach znają się jak mało kto :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dodawajcie propozycje jakich dodać :) Aktualnie dodałem:

Husiek, RockAlone2k, Zakreble

Dodaj jeszcze Roja (Bo chyba będzie), Yoshi7901 i Gimpera.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...