Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Yang

ManiaqFPSandRTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby gf pilnuje tego ale tak naprawdę nic nie robi, możesz je sprzedawać tylko uważaj "bardziej".

Opublikowano

S 51 Samos chyba :P ten co polaczyli s1, s2, s3 :)

Ale czy wgl schodzą te yangi? Bo szkoda troche inwestowac jak bd bezskutecznie a jestem skłonny wystawiac 1zl-1,50zl taniej od innych :P

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Dobra cena i najlepiej sprzedawać mniejsze ilości yang w oczach graczy wygląda to uczciwie i masz więcej chętnych .

837371446280124127260.png
Opublikowano

czyli robic paczki po 100kk tak? :P i za +/- 6,50 powinny zejsc? :)

Nie wiem na jakim serwerze co i jak..ale popatrz na to, jakie ceny inni ustalają. Jak ceny sięgają np. od 5zł+ do daj za 4,50, wtedy nie będzie problemów ze sprzedażą. Ludzie w pierwszej kolejności wykupują najtańsze yangi.

Opublikowano

Yangi schodziły zawsze i zawsze schodzić będą.

Zapotrzebowanie na nie jest zależne od ilości graczy na serwerze i typu serwera, ale jeśli chodzi o PL czy bardzo dobre, hard privki - możesz sporo zarobić, yangi schodzą bardzo szybko.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

S 51 Samos chyba :P ten co polaczyli s1, s2, s3 :)

Ale czy wgl schodzą te yangi? Bo szkoda troche inwestowac jak bd bezskutecznie a jestem skłonny wystawiac 1zl-1,50zl taniej od innych :P

Ja pierdole, nie zaniżaj cen...

Będą schodzić ale jeśli zaniżasz ceny to wkońcu spadnie do 2-3zł i nie będą schodzić.

1378747514-U216092.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No, drastyczne zanizanie cen jest troche nie na miejscu mysle ze jak wystawisz yangi minimalnie taniej albo w normalnej cenie to w koncu Ci zejda

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...