Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Silkroad (pirackie i prywatne)

infantry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś kiedyś nad czymś takim pracował ale narazie nie ma nic takiego jak prywatne servery.

Denerwują cię pełne servery to zagraj na Csro/Ksro itp.

Się gra, się ma
Opublikowano

dlugo nie bedzie emu servera darmowej gry, po co ktos mialby emulowac gre, ktora jest F2P?

wow, l2 czy inne mmo sa emulowane bo sa platne i niekotrzy zanim zaczna grac na globalnym chca wyprobowac buildy, azeby nie wtopic kasy lub 4fun bez zobowiam.

a jak dla mnie to priv sro bylby przeznaczony dla low lvl nobkow co nie dobili porzadnego lvla/maja kijowy build/malo golda [na privie beda cool burzujem]

w szczegolnosci polaczkowa spuscizna i tureckie dzieci + "cos" z egiptu i brazylii

Opublikowano

Hymm może i jakis dobry informatyk z kumplami dali by rade ale to sie nie oplaa po pierwsze Silkroad jest darmowy a privy robi sie zazwyczaj dla gier które są Płatne (WoW itp.)

Zrobili by taki priv i nikt nie chciałby placic na jego utrzymanie bo są Globce darmowe.

Tak jak juz ktoś mówil graj na CSRO albo KSRO zalatwiaj bota spoty masz puste bo nikt tam nie gra uniuqe nie ma problemu ubic a lagi no jak ja gralem to z takowymi sie nie spotkałem (dużymi lagami)

Server: Babel

Nick: Pr0....

LvL:80

Guild:Nemesis

Bulid:Hybrid Int 5:1 Fire,Light,Heuksal

Full Sun Owner...

walkafx7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...