Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z SM?

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana bonusów zawsze się udaje, a co do wykorzystania SM to ja bym je sprzedał i już kupił sobie gotowe itemki. Myślę, że o wiele lepiej na tym wyjdziesz.

Opublikowano

Lepiej zrób dropka do m2 (lub wyżej) i kup rękawicę z isa i na metki idź. Ewentualnie kup (jeśli starczy) skrzynkę peta, chodzi o okazjalne przedmioty.

Opublikowano

tak samo jak koledzy wyżej najlepiej sprzedać i kupić gotowca itemki z 32 zmianek udać się może , ale jak będziesz miał pecha ? A jak nie zmianki kup coś bardziej wartościowego i cennego popatrz na co cię stać a następnie na sklepy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Na ISie najlepiej zarabia się dzięki itemom zdatnym do handlu.

Kupony, przepustki... to schodzi chyba najlepiej.

Oczywiście możesz zainwestować w zmianki - ale to jest loteria. Coś fajnego wejdzie, lub coś fajnego Cię ominie ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zawsze zmianka wejdzie, ja polecam tak zrobić 32 zmianki to nie mało jest duża szansa na ciekawe bony. Wg. mnie najbardziej opłaca sie mixować bronie 65lv do przeróbki lub tarcze ( wejdzie nno 10 lud w 61lv i kosa )

ml9zc8.jpg

Jestem przeciwieństwem Boga dzielonym przez siedem, on stworzył twój świat w tydzień, ja rozpierdole go w jeden dzień. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...