Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1/10. Serwer 4 Fun. a nie Survival + frakcje. 

Komenda /help nie działa. Wpisuję plugins to wskakuje MójNickTroll. <--- Zabawne. "Autorskie Pluginy" widzę xD

Sam muszę się domyślać jakie są komendy przeznaczone dla gracza na serwerze. 

W co 2 wykopanym bloku np. dirtu dropi 1 blok irona,diaxa lub golda. Sprawia to , że serwer jest totalnie 4fun o czym administracja nie raczy wspomnieć w prezentacji ani w grze.

13-15 osób na serwerze i admin robi event. Szczerze mówiąc po prostu zwołuje graczy do szklanego pomieszczenia i respi potwory i "bossy". 

Serwer nie posiada lagów. Przynajmniej na razie. Spawn jest nie najgorszy. Jednak totalnie nie trafia on w klimat frakcje-survival.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

1/10. Serwer 4 Fun. a nie Survival + frakcje. 

Komenda /help nie działa. Wpisuję plugins to wskakuje MójNickTroll. <--- Zabawne. "Autorskie Pluginy" widzę xD

Sam muszę się domyślać jakie są komendy przeznaczone dla gracza na serwerze. 

W co 2 wykopanym bloku np. dirtu dropi 1 blok irona,diaxa lub golda. Sprawia to , że serwer jest totalnie 4fun o czym administracja nie raczy wspomnieć w prezentacji ani w grze.

13-15 osób na serwerze i admin robi event. Szczerze mówiąc po prostu zwołuje graczy do szklanego pomieszczenia i respi potwory i "bossy". 

Serwer nie posiada lagów. Przynajmniej na razie. Spawn jest nie najgorszy. Jednak totalnie nie trafia on w klimat frakcje-survival.

To jest Easy Survival+Frakcje, a po 2 event zrobiłem ponieważ dawno go nie było komenda wyskakuje ci TwojNickTroll ponieważ chcesz wpisać /pl a to jest zabezpieczone a by zobaczyć dodatkowe komendy pisze się /menu tak pisze na spawnie by tak wpisać odrazu po zalogowaniu masz tabliczkę obok. Serwer dobrze się rozkręca ja nie jestem jakimś youtuberem czy nwm kim by odrazu grało po 100 osób jak jesteś w stanie krytykować mój serwer zrób lepszy i zobaczysz ze to takie łatwe nie jest a po 2 ja staram się jak mogę i bossy pisałem samemu więc się trochę potrudziłem.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...