Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydaje się na początku prosty, lecz po dłuższym posiedzeniu przed LCD-kiem stwierdzam iż ulepszanie epików to hard. Na +1 tryton brocha, która dropi od 80 lvl raz na 10-15 min z rekawicą. To było celem TEAMU, polecam serwer i zapraszam do gry. Myślę, że tymi ulepkami Was zachęciłem, trzeba poświęcić trochę czasu żeby zrobić porządne pvp.

Opublikowano

broszki dropia w czasie expa wbijasz od 80 do 90 w atlantydzie i masz juz epicką broń na +9 ze zbroją było gorzej we wcześniejszej edycji nie wiem czy teraz też się dropi ze smoka ulepszacze?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

broszki dropia w czasie expa wbijasz od 80 do 90 w atlantydzie i masz juz epicką broń na +9 ze zbroją było gorzej we wcześniejszej edycji nie wiem czy teraz też się dropi ze smoka ulepszacze?

Smoka na czas okreslony nie ma, o EQ na prawde bardzo latwo. Tylko ze smokiem jest problem. ale na pewno bedzie ciezko zdobyc ten ulepszacz poniewaz jeden smok. na caly serwer. ale mozna rowniez wydac troszke na isa i zakupic sobie ten ulepszacz za 11zl (2100 sm) (Jeden taki ulepszacz 405 sm = 1215sm)

Opublikowano

Serwer spoko :) szkoda tylko ze nie ma praktycznie szans dropnąc truty itd. Powinno % zwiększyć bo to masakra otworzyłem 7 szkat i sam syf

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dodajcie niekończącą się pelerynkę, może wrócę.

The past has gone

Opublikowano

Jeśli to serio stary dobry NewLongju to POLECAM i sam na pewno zagram :D

Jeszcze brakuje drugiej edycji sdlongju albo yt2game

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

Pograłem trochę i śmiało mogę polecić ten serwer. Stary dobry M2 :)
Choć osobiście brakowało mi możliwości zmiany profesji.

Opublikowano

Właśnie pobrałem, wejdę i mam nadzieję że zostanę na dłużej!

Opublikowano

Może i bym pograł, ale nie lubię tego typu serwerów :)

Ale do rzeczy, co do serwera, to jeśli ktoś lubi sobie pograć na ciekawym serwerze to na pewno mogę polecić, tak samo jeśli szukacie serwera gdzie administracja coś na nim robi, do pewnego czasu, lecz niestety po jakimś czasie The, gdy gracze zaczynają uciekać zaczyna olewać serwer, brak trzymania się terminów, potem już totalna zlewka :)

Ale kto wie może tu będzie inaczej. :)

Chociaż osobiście sam bym sobie jeszcze pograł na czymś typu Spotline :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...