Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lazuria.pl [Dedyk] [Hard]

domek9900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No zobaczymy. Z prezenscji fajnie się zapowiada bo nie ma wszystkirgo nawalonego...

Ale szkoda że mało ludzi gra. Jakaś reklama w planach? Czy coś? Jakiś youtuber? Cokolwkek ;)

Mamy w planach ogarnąć jakiegoś YT'bera ,który zapewni nam reklamę na dłuższy czas.

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Mamy w planach ogarnąć jakiegoś YT'bera ,który zapewni nam reklamę na dłuższy czas.

A co stawianie spambotow na pandorce nie pomoglo ?;)

Prezka uboga,serwer pewnie tez,nie zagram

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer mistrzostwo... :)

Zapraszam do gry, wszystko działa (Od piątku żadnych przerw, ddosów)

Gra się przyjemnie, pojawiają się już sklepy, boty są banowane. Polecam i zapraszam do gry!

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

Serweer meega! szukasz serweru na dłużej? Nie zwlekaj tylko rejestruj się już dziś! Im nas więcej będzie tym lepsza zabawa!

d527743595.png

Opublikowano

Widac hard nawet nawet ale bez reklamy to nie ma nawet sensu, wbil bym moze jak by bylo 200+ przy 30 osobach nie ma sensu na hardzie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Bardzo polecam serwer.

Miło się gra, drop umiarkowany (czasem szkaty z ku nie dropia z metkow). 

ZAPRASZAM!!!

Opublikowano

Z racji że serwer stoi juz pare dni wbije - pogram na jakimś hardzie bo .. czemu nie :D

Czekajcie na materiały ode mnie ! HEHE :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Server wydawał się spoko, ale administracja mnie dzisiaj zaskoczyła i papa :D poleciało sporo dobrych itemów , Drogi graczu.. nie daj się walić w rogi, idź gdzieś indziej :D Taka rada ode mnie, śmiech na sali jak się tłumaczyli i pewnie dalszy ciąg zacznie się tutaj.. nie bd tego czytał nawet. Wiem swoje, bez powodu bym nie wywalił sokoła +9, fms+rib 39sr 43sr i reszty badziewia..  Nie polecam!

Opublikowano

Server wydawał się spoko, ale administracja mnie dzisiaj zaskoczyła i papa :D poleciało sporo dobrych itemów , Drogi graczu.. nie daj się walić w rogi, idź gdzieś indziej :D Taka rada ode mnie, śmiech na sali jak się tłumaczyli i pewnie dalszy ciąg zacznie się tutaj.. nie bd tego czytał nawet. Wiem swoje, bez powodu bym nie wywalił sokoła +9, fms+rib 39sr 43sr i reszty badziewia..  Nie polecam!

Kolega ma ból o event "Szukanie GM'a" Ponieważ przejechał obok mnie lecz mnie nie zauważył :) Po chwili wygrał gracz ktory za nim jechał. Po czym na Wołaju zaczął pisać wiadomosci typu "Dał kordy kolegą"..

Opublikowano

Nie zagram ze względu ,że już jest topka ,a poza tym mało osób jest.

Serwer stoi od kilku dni więc dlaczego ma nie być topki? o.O Co do reklamy zamówiona jest u kilku YTberów typu WeezYHackeRR

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zapraszam do gry! Jeden ze stabilniejszy serwerów, nigdy nie miałem problemu z zalogowaniem

A wy dalej grajcie na WszystkoPodNosemLogowanieOffMT2

czas troche zmienić zdanie.

HARD SPOKO szkoda tylko że dwa dni temu było z 6 oxów w jednym do wygrania 50 fasolek 10 rad 10 egzo 100sm i 20 bodzi chyba, kolega za dojście do połowy dostał 20kk (WYDROPIĆ TU TYLE KASY TO ROK CHYBA BITY NAWET W V2) 

ok ok ox oxem

było zuo spoko wyszło dwa dni temu troche metków troche bossów

OKEJ, DZIŚ WCHODZE I ZNÓW ZUO, GM PISZE 400 METINÓW I 200 BOSSÓW NA CAŁĄ NOC A TERAZ RATY

Gdzie się podział hard? Bo te wasze zuo to 4fun serwery robią tak samo ox...

Jeżeli robicie coś trudnego to nie psujcie tego takimi łatwymi eventami prosze was.

Opublikowano

Zapraszam do gry! Jeden ze stabilniejszy serwerów, nigdy nie miałem problemu z zalogowaniem

A wy dalej grajcie na WszystkoPodNosemLogowanieOffMT2

czas troche zmienić zdanie.

HARD SPOKO szkoda tylko że dwa dni temu było z 6 oxów w jednym do wygrania 50 fasolek 10 rad 10 egzo 100sm i 20 bodzi chyba, kolega za dojście do połowy dostał 20kk (WYDROPIĆ TU TYLE KASY TO ROK CHYBA BITY NAWET W V2) 

ok ok ox oxem

było zuo spoko wyszło dwa dni temu troche metków troche bossów

OKEJ, DZIŚ WCHODZE I ZNÓW ZUO, GM PISZE 400 METINÓW I 200 BOSSÓW NA CAŁĄ NOC A TERAZ RATY

Gdzie się podział hard? Bo te wasze zuo to 4fun serwery robią tak samo ox...

Jeżeli robicie coś trudnego to nie psujcie tego takimi łatwymi eventami prosze was.

Zgadza się przesadziłem z eventem.  Na forum został wprowadzony kalendarz eventów. Z tymi 400 metinami itd nie było tyle sprawdzałem przed chwilą logi było w sumie 97 metinów w tym metiny na lv 5,10,15 oraz 23 bossy na 100 graczy. raty 30% na czas 5h Czyli na nockę. Co do OX nie był o 6 OX'ów. Tylko 2 po 3 rundy. Co do SM dostali 4 ostanie osoby . Kasy dostaliscie 10kk ;P Mysle ze to nie jest przesadzone jesli chodzi o nagrody. Jeszcze raz przepraszam .

@A jeśli chcecie mogę zrzec się praw bo nad zwyczajnie nie nadaję się do tego ( Zaprezentował to ostatni event.).

Pozdrawiam [A]JustHappy

Opublikowano

Polecam, gram od wczoraj i bardzo mnie wciągnął :) Administracja bardzo pomocna, boty są szybko banowane, częste eventy, nic tylko grać i polecać serwer :)

Opublikowano

Fajny server ogarnieta administracja i ludzie.

Siema,z tej strony cZko.Wiesz,że mam kanał na youtube???????

www.youtube.com/amoniaczekpl

Opublikowano

Fajny serwer zaczęłem grać i bardzo przyjemnie nie trudno o zmianki i dodania.Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...