Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

F2p ale nie P2W

Vanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL, bo nie można kupić nic wpływającego na rozgrywkę.

Opublikowano

Wkrótce będzie open beta Lost Sagi. Da się kupić rzeczy za prawdziwe pieniądze, które są do wygrania w eventach.

Hajs omija pewne ograniczenia, jednak niekoniecznie daje przewagę ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Combat Arms. W grze jest duży wybór arsenału za GP(waluta zdobywana w grze). Rzeczy za prawdziwe pieniądze nie dają zbyt dużej przewagi, więc szanse są wyrównane. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Path of Exile, gra podoba do diablo3 moim zdaniem ją przerasta. Istnieje w grze sklep lecz w nim można tylk o kupić wyglądy animacji lub sloty w storage (lepiej stworzyc fiknijną gildie i zdobyć 4 free storage place). Dodatkowo w grze nie ma sklepu akcyjnego i gra nie posiada waluty w postaci golda.Główną walutą są orby dzięki którym można upgradować itemy. Wszystkie orby można wydropić lecz nie można ich kupić w sklepie za prawdziwą kase. Po prostu w grze wszystko masz za free oprócz wyglądu skilli.

Opublikowano

Path of Exile, gra podoba do diablo3 moim zdaniem ją przerasta. Istnieje w grze sklep lecz w nim można tylk o kupić wyglądy animacji lub sloty w storage (lepiej stworzyc fiknijną gildie i zdobyć 4 free storage place). Dodatkowo w grze nie ma sklepu akcyjnego i gra nie posiada waluty w postaci golda.Główną walutą są orby dzięki którym można upgradować itemy. Wszystkie orby można wydropić lecz nie można ich kupić w sklepie za prawdziwą kase. Po prostu w grze wszystko masz za free oprócz wyglądu skilli.

Polecam, gra jest nawet na Steamie.

Opublikowano

Battlefield play 4 free. F2P nie mają tam życia bo wszyscy sa P2W, bronie da się kupić za pieniądze z gry ale żeby uzbierać ich wystarczająco dużo trzeba grać wieki. Bez wydawania kasy nie da się grać.

Polecam.

Opublikowano

LoL i dota 2

Ghost recon online(spokojnie wszystko kupisz normalnie zbierając)

graphic.png

Opublikowano

Combat Arms. W grze jest duży wybór arsenału za GP(waluta zdobywana w grze). Rzeczy za prawdziwe pieniądze nie dają zbyt dużej przewagi, więc szanse są wyrównane. ;)

Serio? Wiem że grałeś w tą grę itp. Lecz wątpie że tak jest. Ktoś ma dużo kasy naprawde jest lepszy od innych i to widać. Racja wszystko też można za GP zdobyć ale też trzeba się nagrać i to dłuuugo.

A tak to ja polecam LoLa

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

TF2 Wszystkie bronie da się wydropić + nawet bez nich przeciwnicy nie mają aż tak ogromnej przewagi.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

W need for speed worldzie można kupić lepsze wozy, czy części, ale nie wpływa to na rozgrywkę, bo ci którzy jeżdżą wozami z itemshopu mają na przeciwników dobieranych ludzi którzy również ludzi z wozami z itemshopu (zazwyczaj).

Opublikowano

Lata w to nie grałem, jednak jestem prawie pewien że to dalej jest jebutny pay 2 win, niegrywalny pay 2 win.

Topic:

League Of Legends

Team Fortress 2

Tactical Intervention (nikt nie zna :-ccc)

A jeśli już możesz wydać, ale mało to BF Heroes.

Mi zostały grosze na paysafecardzie - kupiłem 2 bronie i skrzynkę/dwie - ownię moim gunnerem wszystko, nawet osoby które są opakowane ubraniami (a więc pieniędzmi) po szyję. Pozdrawiam :-)

shoob.png

Opublikowano

Firefall. 
Żaden z przedmiotów które możesz kupić za prawdziwy hajs nie wpływa na umiejętności postaci. 
Jedyne co możesz kupić u "usprawnić" rozgrywkę, to boosty do expa, i wydobywania minerałów, które często gęsto można dostać za dzienne zadania albo inne eventy. (to jest jedyna forma P2W jaką rozumiem, ktoś niema czasu na grę, ale też chce coś osiągnąć, kupuje boosta do minerałów i tyle)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...