Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam BS'a na XenoxMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Szukam działającego bonusswitchera do xenoxa ;)

Każdego ,który był używany prze zemnie działał ale w żadnym nie działa zmiana szybkości bonusów ,a od kilku dni (bonowanie przez min 5 godzin dzienne) bony w ogóle nie wchodzą ( chodzi o 45 sr lub 20um ) . Nie wiem czym to jest spowodowane .... 

Pozdrawiam i czekam na propozycje bsów do xenoxa ;] .

Dodam że nie ustawiam w przedmiocie 45sr i alternatywnych 20um ;) . Bonuje zawsze 5 przedmiotów . 

Opublikowano

x

5-cio slotowy , działa prawie na każdym metku ;)

ICouldBeTheOne podał tego samego tylko spolszczonego ;) . Jak napisalem od 2ch tygodni lepsze bony mi nie wbijają ..

Pozatym instrukcja jest bez sensu . Nie jest zrozumiała i chyba czegoś w niej brakuje .

Opublikowano

Nie masz po prostu szczęścia, sprawdzałam na Exonie bsa 5 slotowego, 20 um wbiło w 35min :)

Lepszego na tamten serwer wsumie nie znjadziesz.

Opublikowano

To zależy tylko od szczęścia raz wejdą śr 50+ w pare minut, a nieraz 40 po nawet kilku dniach. Możesz bonowac na kilku kontach wtedy może prędzej wejda :P

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

To zależy tylko od szczęścia raz wejdą śr 50+ w pare minut, a nieraz 40 po nawet kilku dniach. Możesz bonowac na kilku kontach wtedy może prędzej wejda :P

Na kilku kontach ale nie w jednym czasie na jednym komputerze co nie xD ? A są jakieś logi czy coś w tym stylu ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...