Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utorrent

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi pobieranie idzie tylko do 1.2 Mb/s. Ja mam włączoną jakąś blokade, czy co? Wiecej nie pójdzie. góra 1.2 mb/s co mam zrobic zeby pobierało szybciej? Trackery juz mam.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Jaki masz internet ? Daj speedtesta.

Jak masz szybki internet i możesz pobierać szybciej to może masz w ustawieniach limity ? A jak nie, to po prostu twój internet na wiecej nie pozwala ;)

Opublikowano

qwa, tyle razy temat na forum i nadal trzeba tłuc do łba każdemu kto z takim  problemem wyskakuje

TRANSFERY Z TORRENTÓW NIE SA KOSMICZNE BO ZALEŻĄ TYLKO OD TRANSFERU UŻYTKOWNIKÓW

jak by nie było średnie transfery przy max wykorzystywanym łączu na poziomie 1 - 2 mb/s z torrenta przy polskiej sieci ( sieci same wprowadzają ograniczenia by nie zapchać łącza ) są transferami WYŚMIENITYMI jak na nasze warunki, więc problemu poza marudzącym użytkownikiem nie ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mam 10 mb neta przed formatem pobierało mi 4.2 mb/s wiec mozna cos z tym raczej zrobic.. ALE CO?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

ubzdurałeś coś sobie , przy  łączu 10 Mb   nie możesz nieś większego pobierania niż ok 1,2 mb/s

matematyka się kłania naucz się przeliczać jednostki 10 Mbps to szybkość łącza a transfery na nim to podzielone prze 8 

fizyka sieci , przy połączeniach z torrenta na poziomie więcej niż 2 mb/s zaczyna się blokować praktycznie całkowicie internet przez zbyt dużo otwartych portów i sesji

przy okazji, sam torrent też ma w sobie pewne blokady przed obciążeniem systemu i łacza, a duże transfery powyżej 2 mb/s pozwala osiągnąć tylko w sieciach lokalnych

u mnie przy łaczu 100 Mb rzadko osiągam nawet 2 mb/s no chyba że przez lokalną sieć ( ok 5 tyś ludzi ) to ok 5-10 mb/s

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ubzdurałeś coś sobie , przy  łączu 10 Mb   nie możesz nieś większego pobierania niż ok 1,2 mb/s

matematyka się kłania naucz się przeliczać jednostki 10 Mbps to szybkość łącza a transfery na nim to podzielone prze 8 

fizyka sieci , przy połączeniach z torrenta na poziomie więcej niż 2 mb/s zaczyna się blokować praktycznie całkowicie internet przez zbyt dużo otwartych portów i sesji

przy okazji, sam torrent też ma w sobie pewne blokady przed obciążeniem systemu i łacza, a duże transfery powyżej 2 mb/s pozwala osiągnąć tylko w sieciach lokalnych

u mnie przy łaczu 100 Mb rzadko osiągam nawet 2 mb/s no chyba że przez lokalną sieć ( ok 5 tyś ludzi ) to ok 5-10 mb/s

Zależy od seeda, mi czasem dochodziło nawet do 13MBps, jak jeszcze z tego korzystałem.

Co do tematu, to prędkość masz dobrą, zależy też ona od ilości i jakości seedujących użytkowników i od tego, czy masz zablokowane, czy odblokowane porty nasłuchu, ale na Tw. necie więcej nie wyciśniesz.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...