Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOT NEWS Zmiany Lee sina!

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech nerfią go, ta postać ma 7 spelli i w dodatku robi dmg na każdej linii. Moim zdaniem nerf w tym wypadku bardzo zasłużony.

Nie zgodzę się z Tobą. Lee Sin jest chyba najbardziej zbalansowaną postacią w grze. 7 spelli? I dlatego Twoim zdaniem jest mocny? Jayce, Elise też mają 7 spelli i też z nich potrafią porządnie walnąć. Od potęgi LeeSin'a zależą tylko i wyłącznie moim zdaniem umiejętności grającego tą postacią. Wg. mnie nerf zdecydowanie nie zasłużony.

Opublikowano

Ja uważam że Lee Sin jest postacią średnio trudną do opanowania, jest trochę za silny i uważam że wymaga nerfa, ALE NIE TAKIEGO ŻEBY QRFA ZROBIĆ Z NIEGO CHODZĄCY PASEK HP! Niech Riot sobie zobaczy na Yasuo lub Trynde... 

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

ogarnijcie sie ja nie lubiłem grac na niego typowy op shit ktorego sie nie da pokonac i na tym to polega ze wkoncu bedzie sie go dalo zabic

to ty sie ogarnij, wygranie na lee sina na lini zalezy tylko od umiejętności grania tą postacią, rozjechałem lee sinem renektona, ale zarówno renektonem lee sina, jaki z tego wniosek?

mówicie że lee sin op shit, ale jego zajebiste early musi mieć najpierw ręce i nogi czyli opanowanie postaci, wiedzieć jak wykorzystać energie i uciekać w inne sposoby niż tylko "W" do warda/creepa. poza tym w late bardzo mało robi nie ogarnięty lee sin czyli:

opanowanie postaci + do dupy late vs dobremu early czyni z niego postać zbalansowaną

<>

Opublikowano

Serio oni sa zjebani :D Zamiast zajac sie czymś sensowniejszym do dowalaja co raz to głupsze nerfy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...