Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOT NEWS Zmiany Lee sina!

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bądźmy szczerzy, lee sina nie da się znerfić. Postać ta ma wycarryować early, żeby team go wycarrował w mid/late. 

Z tymi nerfami w większości się zgadzam, jednak uważam że i tak to dużo nie zmieni. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ten nerf jest bez sensu.

Damage changed to 50/150/250 (+0.75/0.875/1.0 Total AD) from 200/400/600 (+2.0 Bonus AD)

Serio Riot ?

Opublikowano

Hahahahah beka, jak oni to wprowadzą na globalne serwery to nie wstanę z podłogi. Lee Sina nie można nerfić ;c

#Rito_pls

Opublikowano

Nie za bardzo wierzę, że to zrobią. Z dobrego junglera (który wymaga dużo skilla) będzie kolejne gówno, tak samo zrobili z Dianą, którą teraz jedzie nawet Akali. Lepiej niech się zajmą czymś naprawdę mocnym, np. pierdoloną Kayle, która jest #1 retarded champ'em w grze polegającym na auto atakach z ogromnym dmg, albo Kassadinem, którego zbalansować może tylko usunięcie z gry.

Opublikowano

Będę mógł go zwrócić ?

Bez szans, tylko po reworku można zwracać postacie.

Beka w chuj, co oni z nim zrobią -.-

Opublikowano

@UP Jak dmg z ulta -150dmg to można się pożegnać z jego early,a o grze na topie nim to tylko marzenia. W sumie niech go zreworkują. Będę mógł chociaż go oddać.

Opublikowano

przeciez on tylko early ma dobre, ale nie przesadzone, po tym to i early jak i late nie bedzie, kolejny gównix z bardzo fajnej postaci.

UWAGA!

Ta syngatura jest całkowicie bez sensu, więc jeśli to czytasz...

„TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!”

Opublikowano

Niech Riot w końcu zajmią się rzeczami jak problemy techniczne, a odwalą się od postaci. Nie długo będą ciągle te same championy bo wszystko inne znerfiony, a grane będą te, które nie sa znerfione.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ten nerf wpłynie na combo inseca strasznie QQ+Ward/W+R już będzie niemożliwe

a nerf na R to chyba żart o 1/3? + 1/2 przelicznika.

no i żeby dobrze grać lee trzeba trochę nim pograć postać wymaga nie lada skila i ogrania i nie wymaga nerfa riot schodzi na psy wszystko czego się czepia to jest zjebane od razu

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Lee Sin to jedna z najbardziej zbalansowanych postaci w lolu. Z jednej strony zawsze w mecie, z drugiej nigdy ponad nią. Dominuje early, a w late jego przydatność zależy tylko i wyłącznie od jednej udanej, bądź nieudanej akcji. Easy to learn, hard to master. Albo snowball, albo useless i przede wszystkim:

daje kupę frajdy.

Żeby wszystkie postacie były tak zbalansowane.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Dziś lee sin, jutro kha zix i czas przyjdzie na riven, na rengara na dariusa, na jinx....

2020 rok sezon 10

Darius z Q na 18 lvl z full ubildem bije po 70 dla adc... Nowy champ z ulta bije po 5k a stare champy po 10 dmg....

Opublikowano

o najs za mojego maina sie bioro smiecie, nie pozwole taki nerf, pojebalo rito zagrali NIM NA LCS I JUZ BROKEN WTF OP, chuja jakby na lcs nim nie grali dalej by był taki, mam nim ponad 500~~gier lekko moga mnie pocalowac w dupe ;*

BROKEN OP NERF IT BO ZAGRALI NA LCSACH# RITO LOGIC

Opublikowano

Niech lepiej znerfią lulu i kayle największe op shity na midzie, jakie znam, lulu ma chory poke, a kayle slowuje z q i dopierdala hitami do 1/3 hp, a za 2 razem zabija.

Kiedys to sie gralo lee sinem, ale najpierw nerf kulki, potem nerf w, potem kolejny nerf w i w zamian za to leciutki buff e. Ta postać niedługo będzie jak irelia, tylko z full buildem będzie użyteczna i to tylko pod tanka/offtanka

Opublikowano

Moje zdanie jest takie - Ritto stara się nerfić postacie grane na LCS, jak i popularne w mecie i zastąpić aktualnie popularne postacie innymi. W sezonie 2 był Kog'Maw bardzo popularny. Teraz nigdzie go nie widzę. Taka jest moja obserwacja.Ktoś potrafi daną postacią grać, a tu takie coś. Ja się przyznam jest moim main, ma tego swojego kopa, co daje mu wybić się w early nieco. Lecz co do tego nerfa zdecydowanie się nie zgadzam. Po tych zmianach stanie się totalnie bez DMG, a wyprowadzenie wielu combo stanie się co najmniej niemożliwe. Bo co on biedny wtedy zrobi? Kopnie i to wszystko? To nie wystarczy. Jego DMG i małe zużycie energii daje mu to coś, co ma w sobie. No ale co poradzić na Ritto, co postanowią, to robią i nie widzą w tym problemu.

Opublikowano

Bosze, ten riot. Mainuje mojego shitsina, mam skina i riot postanowił go znerfić. Taka dobra postać, z funem i trickami będzie robić mniej niż miniony. Po nerfie przewiduję metę na ap lee sina. Jego ult to straszny żart.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...