Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory | Ex700 | 1000x |

Rboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logotyp.jpg

[...] Stojąc na skale spojrzeli za siebie. Koło jaskini działy się teraz dantejskie sceny. Kolejne hordy potworów próbowały przedrzeć się do góry, tratując lub dosłownie rozrywając na kawałki swoich sparaliżowanych współbraci. Widok poszarpanych i tratowanych zwłok na tle brunatnych od krwi skał połączony z dzikim wyciem wyglądał w świetle księżyca tak obrzydliwie i makabrycznie zarazem, że DarkKnight splunął w przepaść i mruknął sam do siebie : "Obrzydlistwo.". Nie czekając dłużej ruszyli do odkrytego przez niego przejścia. Z trudem przeszli przez wąski, ciemny korytarz i ruszyli wąwozem. Kolejne zakręty sprawiały, że serca biły im mocniej... Czy za załomem skały będzie dalsza droga, czy też wąwóz okaże się ślepy i trzeba będzie wrócić na górę ? Tymczasem wąwóz był coraz głębszy i w pewnym momencie przestało go oświetlać światło księżyca. Tylko ciemny błękit na wąskim skrawku ponad nimi świadczył o tym, że wciąż są pod otwartym niebem. Zapalili pochodnie - teraz nie bali już się, że ich światło może ściągnąć monstra. Po kolejnym zakręcie przeszli, a właściwie przecisnęli się przez wyjątkowo wąski korytarz i ich oczom pokazało się najdziwniejsze miejsce, jakie widzieli w imperial guardian fort[...]

wog.png
Start serwera Medium 09.03.2014r godzina 19.00 !
info.png
Nazwa Servera: War of Glory
Wersja: ex700
Max il. Graczy Online: 250
Godziny działania: 24/7
Serwer dedykowany: TAK
Link: Strona Główna
x
Link: x

konfig.png
Exp:
PvP/VIP/GOLD
1000/1500/2000
Drop:
PvP/VIP/GOLD
60%/70%/70%
BB: Off
HP Mobów: 100%
Reset: Resa wykonujemy na 400 lvl. Brak resetu stat
GR: 70 resów / Nagroda: 500punktów do Web Shopu, koszt 2000000000
Eventy: W zależności od GM!
Zen Party Bug: OFF
Potion Bug: OFF
Shadow Bug: OFF
Gildia: 180 lvl
MG: 220lvl
DL: 250lvl
SU: od 1 lvl
RF:od 1 lvl
Max level Itemka: +15+28

pktlvl.png
Normal/Marlon Quest
DK: 5/6
DW: 5/6
Elf: 5/6
SUMM: 5/6
MG: 7
DL: 7
RF: 7

inwazje.png

Czas Inwazji: 2h

Golden Goblin: 1
Golden Taikan: 1
Golden Dragon: 1
Golden Lizard: 1
Golden Tantalos: 1

VIP
Golden Goblin: 1
Golden Taikan: 1
Golden Dragon: 1
Golden Lizard: 1
Golden Tantalos: 1

eventy.png
Blood Castle: TAK
Devil Square: TAK
Chaos Castle: TAK
Illusion Temple: TAK
Castle Siege: TAK
Cry Wolf: TAK
Nightmare Event: TAK
Hatchery Event: TAK
Doppelganger: TAK
Imperial Fort: TAK
Last Man Standing: TAK
Medusa: TAK

admins.png
Administrator Serwera:
JULKA
Glory

Junior Admin
Kulfon

GameMaster:
Teska

download.png

Client bez dzwieku:
#1 Mirror

Patch wymagany do gry:
#1 Mirror

Dodatki
Muzyka do gry
Bibioteki wymagane do gry

inneinfo.png
- Sety socket !
- Pentagramy !
- Nowa Mapa Archeon !
- W budowie ARCA WAR !
- Customowy balans postaci !
- Webshop
- Gens System !
- Brak możliwosci dania party przeciwnemu Gensowi!
- Wymiana ren na WCoinP
- Wymiana Goblin Pointow na WCoinP
- Wymiana Lucky Coinów na punkty WCoinP
- Vote system - za oddany głos pkt WcoinP
- Reset skill tree na www
- Przeniesienie postaci do Lorencii
- Zamiana creditow na WCoinP
- Reset i Grand Reset
- Całkowicie customowy xShop ! zwierzaki, seale, buffy, fenriry, ringi fo, wingi fo 2, 2,5 i 3rd, masa rzeczy i dodatków !
- Zlap ducha, który ukrył sie na arenie i zdobadz WCoinP !
- Last Man Standing - Badz najlepszy, wygraj ze wszystkimi i wygraj cenne nagrody ! (nowy event w grze)
- Illusion Temple- niech twój fenrir zamieni się w GOLDa !
- LOCK SYSTEM !!! Zabezpiecz swoje hasło przed złodziejami, nieuczciwymi "kolegami"
- Wingi 2,5 LVL
- Nowe bronie z Ex700Plus
- Zdobywaj punkty WCoinP za wygrane eventy !
- Marry system
- Aż 10 dodatkowych depozytów !

ss.png

1400689-607397635968037-1897579711-o.jpg

1781058-684812111559922-878325366-o.jpg

1421188-607398119301322-2101589493-o.jpg

Opublikowano

Czy WoG nie może w końcu przejść na resetowanie statystyk po resie ? Znowu gra po 2 tyg zaczyna nie mieć sensu.

Opublikowano

najwieksze gowno na scenie mu online , a do tego udostepnili dedyka dla REBEKKI zeby robil sobi dossy ... zalosny team ... a glory zbiera kasa zeby wpierdalac chipsy i paczki ... jak napisalem na forum u nich prawde o rebbecie to odrazu bana dostalem !! nie polecam !!!

Opublikowano

najwieksze gowno na scenie mu online , a do tego udostepnili dedyka dla REBEKKI zeby robil sobi dossy ... zalosny team ... a glory zbiera kasa zeby wpierdalac chipsy i paczki ... jak napisalem na forum u nich prawde o rebbecie to odrazu bana dostalem !! nie polecam !!!

^^ Rozjebałeś mnie teraz xD

Opublikowano

NIestety, ale ten serw to tylko kasa kasa kasa, jakies mydlenie oczu LOW expem, od ilu? poltora roku juz to trwa? haha

Malo online ostatnio, wiec nie zdziwie sie jezeli doszlo do jakis "nieczystych" zagran. 

Zero przyjemnosci z gry na tym serwie, pozdrawiam, i GL w wypychaniu kieszeni.

Opublikowano

NIestety, ale ten serw to tylko kasa kasa kasa, jakies mydlenie oczu LOW expem, od ilu? poltora roku juz to trwa? haha

Malo online ostatnio, wiec nie zdziwie sie jezeli doszlo do jakis "nieczystych" zagran. 

Zero przyjemnosci z gry na tym serwie, pozdrawiam, i GL w wypychaniu kieszeni.

I mogę sie założyć że low serwera nie będzie.

Ale do serwerka nei mam nic, że są naiwni i płacą za jakieś jebane credyty to ich już sprawa. tylko jedna wada, glory nic tam nie robi.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja bym chetnie zagral ale mam problem po uruchomieniu loguje sie i pokazuje mi sie ekran tworzenia postaci ale jest zbugowany postac po meczarni udaje mi sie zrobic ale juz jej wybrac w zaden sposob nie moge klikam po calym ekranie obok postaci i na nia i nic sie nie dzieje probowalem sterownikow i roznych rozdzielczosci ale nic to nie zmienilo mam win8 64 bit pomoze ktos?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam serwer ! Naprawdę solidnie prowadzony i można pograć nie martwiąc się że nagły off będzie.

Ten kto piszę że po 2 tyg juz nuda i nie ma co robić to tylko po złości lub nie grał na tym serwerze.

Gram już parę edycji i zawsze jest ciekawie a co do liczmy online - pare dni przed resem 70 online czesto bylo widać.

Wiadomo że Ci "wielcy gracze" wszystko wiedzą lepiej.Pozdrawiam zapraszam

Opublikowano

BALANS z dupy wzieli sumka bk ma na 2 hity na tym samym rr a bk ja bije po 20? gl kiedy mam bufa od ee z 3k ene.. a SM bije 2-3 razy mocniej od BK co tez jest smiechu warte balansu nie ma zadnego

Opublikowano

Śmiało moge polecić WoG'a grałem na nim 3 edycje więc coś wiem. Fakt faktem - były jednostki które korzystały z cheatów ale w miare były plewione. Co do balansu. Hmm. Warto wspomnieć o tym administracji jeżeli naprawdę jest źle.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Śmiało moge polecić WoG'a grałem na nim 3 edycje więc coś wiem. Fakt faktem - były jednostki które korzystały z cheatów ale w miare były plewione. Co do balansu. Hmm. Warto wspomnieć o tym administracji jeżeli naprawdę jest źle.

I tak już tego nie zmienią bo będzie PUACZ połowy dzieciaków...

Jednym słowem SM>BK haha

Opublikowano

Jak to kiedys tlumaczyl glory :D

"wszystko sie wyrownuje na fullstatach z full itemami"

tego sie nie wyprze, tylko zeby miec full eq trzeba donatowac czyli prosta kalkulacja pay2win :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...