Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chwile spadki fps...

DaroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż, gdy gram, co jakiś czas mam spadek fps conajmniej o 3/5. Nie jest to ciągłe, tylko raz na jakiś czas. Dodam, że nawet wtedy kiedy nic się nie dzieje (np. ide z bazy).

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Witam,

otóż, gdy gram, co jakiś czas mam spadek fps conajmniej o 3/5. Nie jest to ciągłe, tylko raz na jakiś czas. Dodam, że nawet wtedy kiedy nic się nie dzieje (np. ide z bazy).

wydaje mi się to normalne też tak mam 25 fps a nagle 20 i mniej 

Opublikowano

Witam,

U mnie tak samo ,3/5 fps to raczej mały spadek ,nie wiem może jakaś campa sie respawnuje i wtedy na chwile jest spadek. Raczej większosc tak ma

Opublikowano

U mnie tak samo ,3/5 fps to raczej mały spadek ,nie wiem może jakaś campa sie respawnuje i wtedy na chwile jest spadek. Raczej większosc tak ma

Nie, w innych grach też tak mam (Dead island:Epidemic, LoL), wcześniej tak nie było.

To okazało się przed chwilą jak grałem w obie gry po kolei.

Opublikowano
  • The game has received various performance improvements. These should be most noticeable at low settings in Conquest.

Moze nowy patch poprawi wam fpsy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...