Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lazuria.pl [Dedyk] [Hard]

Lazuria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas przybywają gracze.

nie zrozumiałeś pytania. Nie pytałem czy graczy przybywa. Pytałem o aktualną ilość graczy. Nie pobieram clientów tak o sobie aby sprawdzić, licznika nie ma, więc tu z grzeczności pytam. :) Bo na forum serwera 3 osoby online ^^

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

nie zrozumiałeś pytania. Nie pytałem czy graczy przybywa. Pytałem o aktualną ilość graczy. Nie pobieram clientów tak o sobie aby sprawdzić, licznika nie ma, więc tu z grzeczności pytam. :) Bo na forum serwera 3 osoby online ^^

Trzeba wziac pod uwage ze jest juz godz 22:10 i raczej juz zbyt duzo graczy dzis nie przybedzie. Narazie sadze ze jest z 100-150osob online sadzac po moich obserwacjach, ale zwrocmy uwage na godzine . Na forum praktycznie narazie nie ma nic co mogloby dac nam wiedze nt. tego serwera wiec dlatego malo ludzi tam siedzi.

sstwc.jpg

Opublikowano

'' ile osób gra '' , '' graczy przybywa '' jak łysy ze fryzjerem masakra ...

Wiem ,że troszkę się wstydzicie ile osób online ale szczerość to podstawa .

Server mi się podoba lecz za dużo tych hardów i tak czy siak nie wypali server bo przy 100-250 graczach online to nonsens się męczyć :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie chce hejtować, gdyż to odbije się na moim serwerze lecz nie wygląda mi to na żadnego harda od 19 wczorajszego dnia w topce już 70 poziom?

Hmm, maksymalnie powinien być ten 55 no może 60 ale nie 70, daje czas do poniedziałku i będzie 1-2, 99 poziomy.

Co do prezki nie zwala z nóg (Grafika) a opisane jest w miarę :)

Opublikowano

Skad truty?

Gramy  z gildia 17 osobowa w Shinsoo ;) CannabiS zaprasza

Truty zdobywamy z Wieży Demonów :)

Serwer Godny Uwagi !!!

Opublikowano

Serwer bez graczy. Grałem, wbiłem 40lv, zrobiłem fms'a na 9, aure na m8 wbiłem, 0 ludzi. Wszystkie metiny mozesz sobie wybijać, wodze orków również. Kasy leci zbyt mało, a ulepszenia kosztują. Misje czasochłonne, np. zielarstwo ( jak juz trzeba po 6 kwiatów zebrać i jeszcze nie przyjmuje ). Może z 3 osoby na wołaj coś napiszą, a tak to nikt. Szkoda, bo serwer zapowiadał się fajnie, ale mykam. Bez graczy nie ma sensu :P

Pozdrawiam :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...