Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - HackShield - kolejny Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio probowalem pare roznych fishbotow i za kazdego wylapalem bana z HS, skąd wiem ze z HS ? Otóż siedzialem przy pc gdy nastawialem bota i co chwila sprawdzalem. Bany byly na drugi dzien. Jest jakis sposob lub jakis fish bot ktory nie jest wykrywalny ? Ostatnio nawet z braku pomyslu zablokowalem HSLog i jeszcze jakis pliczek. Gra sie wlącza lecz nie jestem pewien czy wyłapie bana, narazie minely 3dni od zablokowania tych plikow i postac nie dostala bana, wedka +4 zazwyczaj w tym momęcie gry dostawaly postacie bana. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma działającej blokady HackShield'a. Jedyny sposób na uchronienie się przed banem to używanie cheatów nie ingerujących w zaplecze gry(czyli napisanych w pythonie lub autoit).

Opublikowano

Ok, lecz czytalem wypowiedzi ludzi o tym hardfishu <autoit> i niby bany wylapywali. Aha i mam problem z tym botem w pythonie, wgralem go do metka odpalam komenda i gdy zaznaczam go do odpalenia to jakis blad wywala i zamyka metka. Ma ktos jakis pomysl ?

Opublikowano

Witam, ostatnio probowalem pare roznych fishbotow i za kazdego wylapalem bana z HS, skąd wiem ze z HS ? Otóż siedzialem przy pc gdy nastawialem bota i co chwila sprawdzalem. Bany byly na drugi dzien. Jest jakis sposob lub jakis fish bot ktory nie jest wykrywalny ? Ostatnio nawet z braku pomyslu zablokowalem HSLog i jeszcze jakis pliczek. Gra sie wlącza lecz nie jestem pewien czy wyłapie bana, narazie minely 3dni od zablokowania tych plikow i postac nie dostala bana, wedka +4 zazwyczaj w tym momęcie gry dostawaly postacie bana. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.

Bany spowodowane są tym że w jednym czasie  wyciaga wędkę. Musiałyś dodać zmienną która by wyciągała (Nie mam pojęcia jaki tam jest czas) np. od 3100-3350ms

Wątpię że za autoit dostali bany, musieli jeszcze w jakiś sposób wpaść.

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Wlasnie lowilem kamermodem i dostalem z 10 banow na noobki i jakos odkryli powiazanie z glowna postacia i ban na 2tyg. Wiec lipa. Hmm ten hardfish napisany w autoit tez wyciaga caly czas tak samo wedke (chyba ze wedke ulepsze). Jakies inne pomysly ? Aha i niewiem jak ty lowisz ze z kamrmoda banow nie wylapujesz.

Opublikowano

Wiesz, niektórzy biegają dajmy na to M1 i patrzą. Ktoś łowi, okej podchodzą piszą. Gracz nie odpisuje więc robią na luzie filmik który dają później w supporcie. Przez to jest ban, o. Jeszcze raz miałem tak że łowiłem, wróciłem do kompa i spojrzałem że na czacie (Nie na szepcie, na czacie.) napisał dokładnie do mnie GM. Bana dostałem z dwie godziny później jakoś.

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...