Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 bon wojownik body

Jooe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie bony na pewnym serwerze w mieczu

- kryt 15%

- szycie 15%

- siła 12 %

- lud 15%

i pytanie czy lepszym rozwiązaniem jest bon 10% na omdlenie czy 10% zaklęcia? 

Nie biorę pod uwagę bonów z innych przedmiotów. Ludziom którzy nie wiedzą jaka jest zależność między omdleniem z hitów a NNO w tarczy podziękuje za potencjalne mądrości.

The past has gone

Opublikowano

Zawsze omdlenie. Chyba, że to serwer gdzie pvp trwa średnio 3 minuty to szybkość.

Jakbyś jeszcze miał petardy i omdlenie w innych przedmiotach to miazga.

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

Nie patrzymy na petardy ani nic, chodzi tylko o mieczyk, serwer gdzie pvp trwa średnio do 2 rund skilli

a i dodam jeszcze, że są KD 80% zaklęcie + lizak 30% zaklęcie więc 10% wydaje się totalnie zbędne. 

W sumie dawno grałem w metka i zapytam jak to jest w powszechnej opinni, bo jeśli wejdzie omdlenie z kometki czy szarży pvp się przerywa.

Kiedy wejdzie z miecza nie jest przerywane? Jak to jest teraz?

The past has gone

Opublikowano

Jak tylko 2 skile to w ogole nie oplaca sie dawac omdlenia

Lepiej trucie dac, bo jak masz 110% na szybkosc to nie oplaca sie dawac tego 20% na szybkosc zaklecia.

Chuja prawda z tym czy wejdzie nno czy nie. Tylko cioty placza, ze weszlo nno i juz stop pvp ... Przeciez po to zostala zrobiona ta gra, jak wejdzie nno i przegra ktos to ma pecha

Nigdy nie robilem stop podczas NNO jak komus weszlo, cisnalem go dalej a pozniej placz " mial byc stop cioto " xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Kiedy wejdzie z miecza nie jest przerywane? Jak to jest teraz?

Ja zawsze gram tam, że nie przerywamy eq bo Szansa na omdlenie tak jakby omija NNO czasem.

Lepiej trucie dac

Nie nie lepiej trucie bo jak będzie miał wojne gildii albo wpadnie do jakiegoś królestwa to omdlenie będzie dużym wspomagaczem, trucie jest w tym przypadku bezcelowe. Lepiej omdlić przeciwnika hitami zanim on Cię dopadnie niż czekać aż twoje otrucie zniszczy go do 1HP. A na wojnach i tak ludzie mają poty więc trucie im nie straszne.

Opublikowano

Lepiej trucie dac, bo jak masz 110% na szybkosc to nie oplaca sie dawac tego 20% na szybkosc zaklecia.

Chuja prawda z tym czy wejdzie nno czy nie. Tylko cioty placza, ze weszlo nno i juz stop pvp ... Przeciez po to zostala zrobiona ta gra, jak wejdzie nno i przegra ktos to ma pecha

Nigdy nie robilem stop podczas NNO jak komus weszlo, cisnalem go dalej a pozniej placz " mial byc stop cioto " xD

Czytaj uważnie. Dwie rundy skilli. 

Szarża - 3str - wir    ->    szarża - 3str - wir

The past has gone

Opublikowano

To tym bardziej omdlenie. Zanim przeciwnik Cie uderzy to będzie stał omdlony a Ty go będziesz niszczył.

około 3hity(jesli masz tez w innych itemach omdlenie > omdlewasz go > wir > 3stronne > hity > omdlewasz go > walisz go hitami i omdlewasz póki nie zregeneruje Ci sie skill i masz praktycznie wygrane PVP.

Opublikowano

To tym bardziej omdlenie. Zanim przeciwnik Cie uderzy to będzie stał omdlony a Ty go będziesz niszczył.

około 3hity(jesli masz tez w innych itemach omdlenie > omdlewasz go > wir > 3stronne > hity > omdlewasz go > walisz go hitami i omdlewasz póki nie zregeneruje Ci sie skill i masz praktycznie wygrane PVP.

Ok dzięki. Chciałem się tylko dowiedzieć czy zdatne jest to omdlenie w mieczu i nie jest jakieś zgubowane ;D

The past has gone

Opublikowano

Fakt -.- to w takim wypadku tylko nno

1386175744-U112610.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...