Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Środki zaradcze przeciwko farmingowi oraz nękaniu graczy

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

-ll-

Siemanko, dziś na forum zobaczyłem nowe zmiany :) Zapraszam do czytania 

\/

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Pragniemy poinformować Was o pewnych zmianach wprowadzonych do gry wraz z dzisiejszą aktualizacją:

1. Statki graczy nie będą już więcej otrzymywać obrażeń kierowanych w osłonę w tzw. "mgiełce" na mapach pirackich. Zmiana ta została wdrożona w celu uniknięcia farmienia Palladium za pomocą PETa, gdy gracz osobiście nie znajduje przy komputerze. Ponadto statek będzie teraz automatycznie wylogowywał się z gwiezdnej mapy, jeżeli zbyt długo pozostawał w stanie spoczynku.
  2. Od teraz wyjście z klanu będzie możliwe jedynie w pobliżu baz domowych na mapach x-1 oraz x-8. Ma to za zadanie uniemożliwić nabijanie ujemnego poważania innym graczom poprzez wychodzenie z klanu podczas walki z członkami wrogiego klanu.

Mamy nadzieję, że zrozumiecie podjęte przez nas kroki, które mają na celu zapewnić uczciwą rozgrywkę.

Wasza ekipa Darkorbit!

Opublikowano

Wczoraj zauważyłem że nie ubywa mi osłona na palladium. Myślałem że mam buga a teraz się dowiedziałem że od tamtej pory mgła nic nie pobiera. O klanie też się dowiedziałem wczoraj.

Opublikowano

Powinni dodać jeszcze opcje wyjścia z klanu w Bazie na 5-2 bo robić kółko tylko po to by zmienić klan jest trochę uciążliwe.

jp8p35.png
Opublikowano

Ma to swoje plusy jak i minusy. Mi nie przynosi jakieś znaczącej zmiany w grze - co najwyżej nie muszę już co jakiś czas zlatywać z mgiełki aby podrepewrwać statek po walce z piratami, ale to szczegół w zasadzie jest.

Inna sprawa, atak na mgiełce - statek uciekający ma możliwość naprawy w czasie ucieczki po mgiełce. Wszystko tu zależy czy jesteśmy agresorem czy zwierzyną ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...