Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o Armagiedonie !

_Slazix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh Mamuto ;p

Bez dowodów to ty sobie możesz tyle co nic ;D 

Tak samo ja mógłbym teraz pisać że ty mówiłeś ze Ine*iS pod hajs...

Ludzie Mamut mówił że Ine*iS pod hajs bo nie stać go na dedyka na jego nowy serwer który ma sam robić hehe

Beka w ch*J :)

80550532794329349265.png

Opublikowano

Tutaj filmiki cyca z reinora. No i dokładnie tak jak mówiliśmy mamy bardzo bardzo bardzo bardzo ... dużo materiałów na tego o to człowieka, śledźcie temat a się przekonacie dokładnie jaki jest Armagiedon. 

PS. Słowa cyca "Mort**sza robie dla zabawy pod hajs, serwer na tydzień bo potem z casawirem robimy kolejnego hardzika na wakacje. Musimy dobre maszyny kupić dlatego hajs z Mo**iusza się przyda".

P.O.R

@up Ładnie tam na ts Wam wkręca :D

Pliki były od graysta na 2 semanthi i każdy o tym wie. Serwery by stały i bez niego (przesłuchaj filmik który nagraliśmy  to się dowiesz :)

Powiem tak Mamut :)

Gdyby nie cycu nic byś nie osiągnoł  on sie nauczył jak robić serwery.

A co do Inerisa to on ci dał stronke ty miałeś sie tylko tym zajmować i tyle a tobie nawet tego nie chciało ci sie zrobić.

Jeżeli ktos grał na Semanthi to wiedział jak było z Eq kiedy Cycu kazał Mamutowi zrobi, żeby z Tarczy i hełmu dało się dalej przerabiać, nie potrafił tego zrobić aż serwer padł.

Nwm co chcesz osiągnąć hejtująć  cyca ? Nie rozumiem troche tego...

Opublikowano

Widze że cycu "sam nie wchodzi do tematu" ale wysyła swoją armie !

Ja tam nie wnikam w to co było na innych serwerach tylko poprostu po pierwszym ddos w moją strone powiedziałem że nie skończy mu się do dobrze jak mnie będzie dalej ddosował więc dotrzymuje słowa !

Opublikowano

@2xup Mam na to dowody. Cycu dzwoni do kamaziego i ze wszystkiego się żali :D a my to wszystko oczywiście nagrywamy. Do mnie dzwonił straszył ddosami też nagrane. Nie zadziera się z damantisami. Grzywka to nam moze ... :* A Ineris nawet jak był pod hajs to dalej jestem stratny sporo pieniędzy. 

@up Cycu Ci pisze teksty ? "osiągnoł" nic mnie ten człowiek nie nauczył. Sam się uczyłem na własnych błędach. Tak btw. to cycu dał mi klienta w którym nie dotknął się nawet palcem a w kliencie błędów więcej niż Ty czitos masz chorób wenerycznych. Nie wziąłem tego klienta bo był od casawira i był z bugami. Klienta zrobiłem sam od 0 i cycek dobrze o tym wie i co było przyczyną. Ja go nie hejtuję w żadnym wypadku. Pokazuję każdemu po prostu jaki jest, nie chce żeby oszukał jeszcze inne osoby. Taka osoba nie ma praw aby robić serwery. Nie pozdrawiam ch w de :*

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czo to ten ArmaGEJdon ? Co to za niszowy ,nieznany mi marny robal ? 

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Dobra .

Trzeba zakończyć ten temat. Ogólnie znam po nieco Cyca, kiedyś  mu pomagałem za czasów Reinora. Jest to zbyt bezsensowna sprawa dużo tłumaczenia.

Możliwe, że nie znam go nie wiadomo jak bardzo ale znam jego umiejętności oraz charakter co prawda jest trochę "pojebany" :D Ale to nawet lepiej ... - w dobrym tego słowa znaczeniu

Co to tych serwerów, które bodajże rozjebał czy cokolwiek zrobił to są kłamstwa ... znam go na tyle żeby móc to potwierdzić. Nie żebym go bronił czy coś - broń Boże! Tylko po prostu stwierdzam fakty ... Pewnie połowa z was nawet go nie zna i ani razu nie słyszała jego głosu ... Nie wiem kto mu tak zjebał opinię jednakże ja się z tym nie zgadzam. Moim zdaniem powinniście się zastanowić , że przez takie gówna możecie komuś zepsuć reputacje, jednakowoż wracając do tematu moim zdaniem to każdy powinien robić to co lubi ... Tak w ogóle powiedźcie mi sami czy jeżeli ktoś was np: oszukuje atakuje, nie oddalibyście mu ? Zostawilibyście to w niepamięć ? Tak o po prostu ?

Pomyślcie .... zanim zaczniecie coś pisać ...

Opublikowano

Dobra .

Trzeba zakończyć ten temat. Ogólnie znam po nieco Cyca, kiedyś  mu pomagałem za czasów Reinora. Jest to zbyt bezsensowna sprawa dużo tłumaczenia.

Możliwe, że nie znam go nie wiadomo jak bardzo ale znam jego umiejętności oraz charakter co prawda jest trochę "pojebany" :D Ale to nawet lepiej ... - w dobrym tego słowa znaczeniu

Co to tych serwerów, które bodajże rozjebał czy cokolwiek zrobił to są kłamstwa ... znam go na tyle żeby móc to potwierdzić. Nie żebym go bronił czy coś - broń Boże! Tylko po prostu stwierdzam fakty ... Pewnie połowa z was nawet go nie zna i ani razu nie słyszała jego głosu ... Nie wiem kto mu tak zjebał opinię jednakże ja się z tym nie zgadzam. Moim zdaniem powinniście się zastanowić , że przez takie gówna możecie komuś zepsuć reputacje, jednakowoż wracając do tematu moim zdaniem to każdy powinien robić to co lubi ... Tak w ogóle powiedźcie mi sami czy jeżeli ktoś was np: oszukuje atakuje, nie oddalibyście mu ? Zostawilibyście to w niepamięć ? Tak o po prostu ?

Pomyślcie .... zanim zaczniecie coś pisać ...

Bez komentarza :P

Napisałes mi na gadu gdzie siedzi cycu bo masz do niego interes. Teraz mi tu powiedz co Ci obiecał żebyś takie coś tutaj napisał ? Śmiechłem yebłem leże i nie wstaję. Są dowody będzie ich więcej a Grzywka aka de*ile niech tu się nie wypowiadają żeby też się nie osmieszali

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Bez komentarza :P

Napisałes mi na gadu gdzie siedzi cycu bo masz do niego interes. Teraz mi tu powiedz co Ci obiecał żebyś takie coś tutaj napisał ? Śmiechłem yebłem leże i nie wstaję. Są dowody będzie ich więcej a Grzywka aka de*ile niech tu się nie wypowiadają żeby też się nie osmieszali

O co ty sie do nas człowieku przypierdalasz, sam w tym momencie bakłażanie ferment siejesz. Miałem sie tu nie wypowiadać bo to są wasze sprawy, ale jakiś paziu z inteligencją zużytej sraj taśmy nie będzie sie tu wypowiadał na mój temat gdy nie mam z tym nic wspólnego. Czytałem to tak sobie miałem wbite śmiałem sie, ale teraz to mnie wkur*iłeś. Jak nie masz co robić to idź jeb*ij tym swoim mamucim łbem w ściane czy coś. Żegnam ozięble, aj cwaj draj spier*alaj.

Opublikowano

O co ty sie do nas człowieku przypierdalasz, sam w tym momencie bakłażanie ferment siejesz. Miałem sie tu nie wypowiadać bo to są wasze sprawy, ale jakiś paziu z inteligencją zużytej sraj taśmy nie będzie sie tu wypowiadał na mój temat gdy nie mam z tym nic wspólnego. Czytałem to tak sobie miałem wbite śmiałem sie, ale teraz to mnie wkur*iłeś. Jak nie masz co robić to idź jeb*ij tym swoim mamucim łbem w ściane czy coś. Żegnam ozięble, aj cwaj draj spier*alaj.

Cycek wysyła swoją armie na swoją obrone. Dziś kolejny materiał. Może J*b szota wstawimy ;D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

3mni8k.jpg

Quen :D Trzeba było brać przykład z Dobrych serwerów. Np Imetin. Firma Coste i kto im podskoczy? Atak = Ogromne problemy z władzą. A nikt nie jest Anonimowy.

Adres firmy

COSTE

Szkoda waszej pracy bo na 100% zarywaliście Nocki żeby zrobić coś dobrego. Ale tak to jest.

Opublikowano

3mni8k.jpg

O tym mówię cycu uważa ... że jest bogiem metina. ddosy są nielegalne i można z tym iść na policję a on tym grozi, jak my mamy filmik gdzie on dostaje w p**de to straszył nas że na psy idzie od razu (frajer). Także sami wywnioskujcie. Dziś ten film będzie i to jak nam straszył że na psy z tym idzie :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To, że Cycu uważa się za boga metina to nie oznacza, że tak jest.

Jest pionem i każdy to wie bo jego poziom umiejętności jest na poziomie początkującego technika hamachi.

(nie obrażam początkujących ponieważ po max miesiącu będą umieli więcej od Cyca. )

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...