Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o Armagiedonie !

_Slazix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/\

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

\/

Wstęp :

Temat jest poświęcony użytkownikowi MPCForum, a dokładniej ma nick Armagiedon's.

Cycu ostrzegaliśmy cię że zrobimy ci burdel z twojego życia, bo jak wiecie jego jedyne życie jest w internecie.

Informacje o użytkowniku Armagiedon's:

Poniżej wypisze jego wszystkie serwery oraz pseudonimy pod którymi występował.

Pseudonimy: CoTo4NicKu/Cycu/[GA]BaoBao/Art/Armagiedon/Artysta Programista

Serwery w których maczał brdune łapy : Manessa/Norystt/Ventris/Almeria/Ineris/Semanthia(Jakoś tak)

Filmy:

Część pierwsza ! (Kliknij LPM)

Jest to tylko narazie jeden filmik bo na tyle nam starczyło czasu części będzie może z 5/6.

Będziemy je wrzucać regularnie gdyż materiału nam zapewne nie zabraknie.

Mamy również pare filmików z jego udziałem lecz musimy poświecić na to troszkę czasu gdyż trzeba

zasłonić twarze itp.

Cała Polska krzyczy z nami. J3b@c cyca maczetami !

Opublikowano

Spokojnie cycek luźne jaja. Może sobie tu pisać jaki Ty to nie jesteś... ale mamy wszystko nagrane także wypatruj naszych filmików i obserwuj temat :*

Wstaw nawet nasze pliki serwerowe całe jak chcesz. Tylko wiedz że za to poniesiesz konsekwencje. Stronki nie kupiłeś ja i Ty dobrze o tym wiemy :)

Dziś się przejdziemy do BombWorka i zapytamy czy Ci ją sprzedawał. Bo tylko on miał prawo do sprzedaży tej strony. (W każdym pliczku masz stopke z prawami autorskimi)

A za handel welnesa/skyne`a stroną (balanti) też odpowiesz...

PS. Zamknij d*pe

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Spokojnie cycek luźne jaja. Może sobie tu pisać jaki Ty to nie jesteś... ale mamy wszystko nagrane także wypatruj naszych filmików i obserwuj temat :*

Wstaw nawet nasze pliki serwerowe całe jak chcesz. Tylko wiedz że za to poniesiesz konsekwencje. Stronki nie kupiłeś ja i Ty dobrze o tym wiemy :)

Dziś się przejdziemy do BombWorka i zapytamy czy Ci ją sprzedawał. Bo tylko on miał prawo do sprzedaży tej strony. (W każdym pliczku masz stopke z prawami autorskimi)

A za handel welnesa/skyne`a stroną (balanti) też odpowiesz...

PS. Zamknij d*pe

Kamil  to dobry chłopak lecz zagubiony

@ Co do Questa dzięki Kamilo :D

Opublikowano

Quest wstawiony bez zgody autora proszę o usunięcie go z posta.

PS. Vaneris nie był Twój łachu ... serwer mexili a Ty byles tam gnojony na tym swoim smieszny WPku CoTo4NicKu którym lizałeś dupke dla Sucubbusa :P Pozdrowienia od celków pauko </3

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Oczywiście odradzam współpracy z " cycem " aka " Armagiedon's". Fałszywa gnida internetowa która ma zbyt dużą jape ( i tylko tyle ). Nie zapomnę jak straszył ze poskłada nam MPCforum'a ahhaa:D to było takie zabawne :D. A wiec jeszcze raz odradzam każdemu współpracy z tym dzieckiem. Elo

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Oczywiście wszystkie nagrania z rozmowami o ddos'ach itp pojawią się dziś po 22 :)

Opublikowano

Mhm, ciekawe a może jest tak że on coś zrobił, a ty mu zazdrościsz ?

Jak on cos zrobil to chyba tylko udalo mu sie nauczyc komend gma zeby sobie dawac itemki bo sam do nieczego dosjc niepotrafi

Opublikowano

Mhm, ciekawe a może jest tak że on coś zrobił, a ty mu zazdrościsz ?

Nie wiem do czego to jest odwołane więc zakładam że do @topic. Niczego mu nigdy nie zazdrościłem. Nie ma czego takiej osobie jest on człowiekiem z którym nie da się dogadać. Wiele osób już się na nim przejechało wiele ludzi go zna. My pokażemy jaka jest prawda. Za dużo kłapał tym swoim brzydkim ryjem. (Powiem szczerze że jak go pierwszy raz zobaczyłem to miałem koszmary po nocach, cały tydzień :D ) Mówił mi wszystko o sobie co chce robić. Jak chciał wyruchać forgame na hajs. Jakie robił przekręty. Jakie ma stronki skąd je kradł. Teraz jeszcze mamy 4 dodatkowe materiały w których się przyznaje do ciekawych rzeczy. Let`s Play cała prawda o cycu :*

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Cycu teraz siedzi zadowolony przed komputerem że usunął nam całą zawartość serwera www ;)

Oj Kamilu czytałeś może ostatni post dodane przez twojego kolegę Kamaziego ? Że będzie przerwa techniczna i prawdopodobnie przenosimy się na inny silnik forum więc tylko nam pomogłeś :)

Opublikowano

Wie ktoś gdzie cycu może siedzi na jakim TS3 ? :P

Opublikowano

Wie ktoś gdzie cycu może siedzi na jakim TS3 ? :P

Zapewne na smiesznym piekarzylisie tylko nie wchodz bez zagranicznego IP :)

Opublikowano

Huhu , no to chyba się doigrałeś Panie Armagiedon aka Cycu , szczerze 50% rzeczy które tutaj o Tobie się dowiedziałem  to pierwszy raz słyszę , masakra jedyne czego życzę to sprawiedliwości bo za takie coś powinni łapy upi3rd@lać :)

J3bać j3bać maczetami !

Czekam na ddosiki / jak coś mam teraz nowe IP więc napisz na PW po nowe ;)

LCN pozdrawia .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja pamiętam czasy Reinora :P

Sam byłem tam jednakże, wyszło tak że wyłączył wszystko :D

Może ktoś podać jego IP ts'a ?

Opublikowano

autorem questa jestem ja ok 20.01.2014 tak jak ci powiedziałem robię ci przelew na twoją prowizje z inerisa 650 zł tyle wypowiedzi mojej w tym temacie wyobraź sobie że mam lepsze rzeczy do robienia niż paczenie i przejmowanie sie twoimi bajkami :)

tak np.

- nawalić się 

- poodwalać na skype / tinichat 

- popisać se jakies lua :D:)

- te dung wreście zrobić 

i se żyć a nie płakać że pomińmy temat twoich umiejętności co do wipka nic nie powiem chodziarz lua ogarnia a ty ? gracze się z cb smiali .. 

nie mam zamiaru zniżać się do takiej inteligencji poziomu twojego bo tak nisko nie upadłem 

zastanawia mnie fakt czego swojej twarzy nie pokarzecie :) wstyd może ?

ja nie mam nic do ukrycia 

tyle w temacie Pozdrawiam i powodzenia nie mam zamiaru rozszerzać wam fejmu i reklamy na kolejny serwer :)

Kłapiesz na mnie ryjem bo odkrywam prawdę która Cie boli i która pokaże Twoje prawdziwe "ja" 'chociarz' xD

To co do zrobienia serwera to potrafię i nie chwalę się jak to nie jestem zajebisty. Mówisz że gracze na mnie narzekali, bo ja już nie miałem siły przez Ciebie pajacyku. Psułeś mi serwer i tym samym orałeś mi banie. Zje*any po szkole wracam a tu 50 osób na mnie czeka i każdy skolei miał jakiś problem, a to wywalałeś na ziemie masowo eq. Skąd to wiem ? wszystkie itemy były wywalane z twoich postaci : [TECHNIK] oraz TrynkiewiczM - lubiałes lecieć na czyimś fejmie a tak naprawde to jesteś no-name  :P

Kolejna sprawa była to strona i grzebanie w naszych questach. Na początku było ok a potem rozpie*alanie inerisa przeszło do Twojego hobby. Moją twarz widział ten kto powinien. Nie chwalę się znajomym że tańczyłem na stypie z kumpla dupeczką i jeszcze se zdjęcie zrobiłem. Pokażemy tak naprawdę jaki masz ryjek bo tu nic nie widać. Filmiki są nagrane "J*b szot w armagiedona " xDDD Pozdrowienia od ekipy BGC , bedziesz je*any na łazarskim szczoc*u :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

i tak mam czoło z którego startował tupolew :D i co do matki to prawda wkurwia mnie suczka ostatnio xD

a waszym hejtem się nie przejmuję elooo

Nie wiem o co chodzi z tym Armagedonem, ale nie ma większego śmiecia od tego, który wyzywa swoją matkę. Yebać cię sku.rwysynu.

Opublikowano

bntxuf.jpg

"J*b szot w armagiedona "

ps. Cycu nie stawiał Reinora tylko grał tam pod nickiem CoTo4Nicku czy jakos tako !

@UP

Żeby tylko matke ?

Matke i brata + jeszcze dostaniecie multum rozmów z serii bajki Armagiedona !

Opublikowano

Szczerze ? Żeby nie Armagiedon nie było by IneriS'a tak jak Semanthia 1 odsłona (HARD) ;]

DonMamuto ty noby taki pro elo elo technik a tak naprawde nic nie potrafisz ;) Jedynie hejtować ;D

Pamiętasz 2 Semanthie (Easy) ?:> Ile czasu cię ludzie prosili byś ogarnął bugi ?:>

Twoja wymówka robiłem dużo poprawek na serwie a cycu nic teraz czas na niego hehe  Śmiechłem Armagiedon robił całe pliki od początku a ty pi3rdoliłeś że on nic nie robi hahah ^^

Beka xD

Co do filmu. Hmm... Jakieś dowody że to Armag rozdawał itemki ?:>

80550532794329349265.png

Opublikowano

Tutaj filmiki cyca z reinora. No i dokładnie tak jak mówiliśmy mamy bardzo bardzo bardzo bardzo ... dużo materiałów na tego o to człowieka, śledźcie temat a się przekonacie dokładnie jaki jest Armagiedon. 

PS. Słowa cyca "Mort**sza robie dla zabawy pod hajs, serwer na tydzień bo potem z casawirem robimy kolejnego hardzika na wakacje. Musimy dobre maszyny kupić dlatego hajs z Mo**iusza się przyda".

P.O.R

@up Ładnie tam na ts Wam wkręca :D

Pliki były od graysta na 2 semanthi i każdy o tym wie. Serwery by stały i bez niego (przesłuchaj filmik który nagraliśmy  to się dowiesz :)

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...