Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIX - wywalanie ch na game 34k, przez d.join() + pt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no lepiej robić jakieś bezsensowane questy, u mnie przynajmniej gracze po każdym dungeonie nie musza latać do m1 by jakąś "klątwe" usunąć - a co jeśli wejście na dungeon jest na mapie na którą trzeba przepustke? Też zmusisz ich do biegania do m1 by usuwali jakąś klątwe?

Ps. u mnie też jest sprawnie, bezpiecznie i bez zbętnego syfu w questach a jak nadal twierdzisz że jest inaczej - czekam wywal na invorii channele (serwer stoi na game 34083).

Szanuje Ciebie, nawet lubię ogólnie samą Invorie, ale po co to głupie pisanie? bogatemu nikt nie zabroni i chuj.. gościu nie zrobi tego samego co Tenma.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Mi nie chodzi o to że tak nie może zrobić ale zrobienie tego w ten sposób jest bez sensu, jak bym miał tak robić to już bym to zrobił w letter czy pierścieniu teleportacji czy innym itemie który ma każdy gracz przynajmniej gracze nie będa musieli do m1 latać (w przypadku gdy np. u mnie wejście na mape z dungeonem dokładniej mape gdzie jest npc od dungeonu jest płatne 35kk-50kk a niektórzy jak mają przepustki to po 30 razy pod rząd potrafią na niego iść)

I też to nie pomoże na wszystko bo można też wywalić ch za jednym wejściem (Sensual chyba pisał jak w temacie o bugu)

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...