Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać pod Bola na Wyjście z brązu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, szukam postaci pod bola dzięki której wydostałbym się z tego brązowego gówna. teraz pewnie niektórzy z was napisali by coś w stylu : "jak nie umiesz grać to siedz w tym gównie" i tak dalej.. ale to nie do końca o to chodzi. aktualnie jestem w brązie III , i do drzwi puka mi już brąz IV, dlaczego ? wcale nie przez moją gre tylko dlatego że prawie zawsze w teamie trafią się jacyś... afkerzy, troly i tak dalej. zawsze tak sie dzieje w każdej rundzie ale nigdy w przeciwnej, niewiem czy mam jakiegoś pecha czy coś ale po prostu sie wkurzam na to że mi dobrze idzie a przez jakiś pajaców przegrywamy to. więc szukam jakiegoś darmowego skryptu dla freeuserów który pomoże mi z tego  wyjść. słyszałem że w srebrze już jest lepiej z tym ścierwem. chodzi mi o obojętnie jaki skrypt i pod jaką postać aby tylko jakoś wykierować tą gre pomimo tych idiotów. będe bardzo wdzięczny

Opublikowano

Skoro dobrze Ci idzie to żaden skrypt nie usunie trolli ani afkerów z twojej drużyny, a najlepszą postacią na której przyjemnie grało mi się to Ryze ale teraz zmniejszyli mu zasięg skilli i jest gówno. Jak nie możesz wygrać zagraj z kimś duo

Opublikowano

darmowe to chyba bedzie Sidas auto carry + vayne plugin.. w sumie to chyba na free nie ma nic lepszego. Może darmowy skryp na sydnrę/cass/rengara będzie dobry ale to musiałbyś sprawdzić czy dobrze działają bo ja ich nie używam

Opublikowano

@2up

często gram duo i we dwóch np. na bocie naprawde dobrze nam idzie ale co z tego jak reszta linii jest mocno przegrana, zero ss i naprawde to odbiera przyjemność z gry

czekam na dalsze wypowiedzi

Opublikowano

To dziwne, że gdybysmy my grali na twoim koncie, to bysmy wyszli z tego Gówna bez BoL'a. Przypadek ? To też, nie graj jeszcze rankedow, pocwicz z kolegami lub samemu na Normalach, ale graj na Powaznie.

@ AntyWarn  Polecam w Brazie Skrypt na Katarine  -.-

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

machcio to zagorzały fan Cassio, ja natomiast Syndra 4ever :D

Mozesz probowac kim Ci lepiej, polecam VIP'a. Ale dla darmowych to Cassio (tego wyzej pytaj odnosnie szczegolow) Syndra http://botoflegends.com/forum/topic/3628-script-syndra-combo-by-hunter/

Mad Ryze / Glory Ryze (obydwa są niezłe, ale chyba większą przychylność ludzi ma Glory, lecz nie zaprzeczam/potwierdzam)

Katarinka

LB i Vayne.

Jak widzisz, wglownie dla Free to najlepiej mida, ogolnie najlepiej carrowac z mida.

Opublikowano

VMA + SAC + FGE robi pogrom na bocie, JaKCass/Katarina Combo/LeBlanc Combo na mida a na topa Ryze z jakimkolwiek skryptem, wszystkie są takie same (włącznie z RTTC za 8$).

Opublikowano

Co to za różnica kawior czy 3 dniowy kotlet? Przecież g***o z tego wyjdzie.

A no taka, że "wyższy" poziom gry. W bronze teamplay to niewiadoma, w silver troszke lepiej, ale i tak tam to leży... dlatego silver/bronze bierze sie champy co moga saem carrowac gre. W Goldzie mozna juz liczyc na jako taki teamplay, i troszke zaufac teamowi (ale 1 zasada, nigdy nie ufaj supportowi, chyba, ze masz wlasnego). W Plat i wyzej gra sie z głową, sama LB nie pociągnie gry.

Opublikowano

machcio to zagorzały fan Cassio, ja natomiast Syndra 4ever :D

Mozesz probowac kim Ci lepiej, polecam VIP'a. Ale dla darmowych to Cassio (tego wyzej pytaj odnosnie szczegolow) Syndra http://botoflegends.com/forum/topic/3628-script-syndra-combo-by-hunter/

Mad Ryze / Glory Ryze (obydwa są niezłe, ale chyba większą przychylność ludzi ma Glory, lecz nie zaprzeczam/potwierdzam)

Katarinka

LB i Vayne.

Jak widzisz, wglownie dla Free to najlepiej mida, ogolnie najlepiej carrowac z mida.

gralem pare razy syndra jest spoko jednak do cass jej daleko, nie mowiac ze cass praktycznie co chwile spamuje czarami + ulti dobre opszarowe syndra wali combo i cofka 

Opublikowano

Oj oj :D chcesz klotnie na temat cass vs syndra :D?

Syndra z DFG + Kielich i wiadomo, jak w wypadku cassio, blue buff, 40cdr. Spam skilli, czesto skrypt nie kozysta z ulta, 2v1 ostatnio, bez ulta, spam Q>W>E naprawde neizly, stun bardzo duuuzy zasieg, zasieg ma o wiele lepszy, spam no nie az taki jak u cassio, ale bez ulta, naprawde spami skillami, nie sprawdzam co gre, ale jak jest jaka wyrownana sytuacja miedzy mna a innym carry (enemy ap/ad, czy moj ad) to tylko raz, jeden raz moj adc mial wiecej dmg deal, zazwyczaj jest to 10-20 k przewagi na moja korzyść. A teraz ja do Ciebie napisze PW odnosnie cassio, i pomozesz mi ją ogarnąć pod wzgledem technicznym :D...

P.S.

Jak bys sie przelizal z Cassio to by Ci migdalki wymasowala jezykiem :D natomiast Syndra tak sie kulkami wybawi jak nikt inny xD

Opublikowano

kazdy ma swoje zdanie :D moze za malo testowalem moze tak mowie bo dobrze gra sie cass tak czy siak syndra dziwne ulti mi walila na tym scrypcie praktycznie walila je pozno kiedy to juz ma malo hp

cass ulti jest bardziej inteligetne wykorzystuje okazje kiedy np 2+ przeciwnikow jest przodem do ciebie ostatnio zrobilem ulti ( mowie kur....) a nagle po 10 sec 2 fragi ;D

Opublikowano

Wiesz.. jezeli ma mozliwosc zabicia bez ulta, to zabija, jezeli wali ulta to tylko wtedy jak juz zabije... ciezko to wyczuc, wiec czasami rzucam recznie... ale jak jzu wyczujesz(troszke ogrania) to bedziesz wiedzial czy ona rzuci, czy poprostu rzucic recznie. Nie ma z tym najmniejszego problemu, troszke ogrania (jak kazdego skrypta) i naprawde miotełka :3

Opublikowano

mi sie wydaje ze ten free jest lepszy od vipa :P ale to tylko moje zdanie ja na tym free wygralem jakos 5 gier na 8 wiec calkiem spoko.

Jednak naprawde chcesz szybko sie wybijac polecama vipa i platna cass wczoraj na 11 meczy 10 wygranych i przegralem tylko dlatego ze mialem lagi :)

ThePein  ciesz sie ze takiego ci nie trafia :D  http://www.lolking.net/summoner/euw/24631213#matches

Opublikowano

Cassio jest niezle dla free. Rozegralem 2 rankedy. 1 nie powalal 9/6/9 ale w obu przypadkach 5/1 start. drugi meczyk 22/4 i to juz byla kosiarka. ale na free nie pograsz do 12tego. wiec vip + beast syndra / stand alone casio (marceless casioo chyba nie dziala, ja nie moglem dojsc czemu nie chce rzucac q/w...) albo wydac ok. 160zl i kupic vip/evadee/casio whooping, wtedy to do plat wchodzisz i wyzej.

Opublikowano

mi jakcass nie przypadla, nie lubie sac, dla tego wole standalone, i nie wiem czy jest lepsza od tej dla vip, ale napewno jeden z najlepszych darmowych skryptow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...