Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL...kilka skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Prosiłbym o pomoc.

Jakie skrypty polecacie te Free i ViP + linki

Chodzi mi głównie do postaci na mida, adc i top

Co do innych skryptów to o unikanie skillshotów, timery i inne bajery co są zdatne

Prosiłbym o wstawianie skryptów wraz z linkami i opisanie co dlaczego i czemu akurat ten
Póki co mam:
Glory Ryze
Katarina Sinister Blade
Minion Maker
A z tych wbudowanych w LoL'u to:
Minimap timers
Perfect ward
Tower Range Indicator

Z góry dziękuje

Opublikowano

BeastSyndra, BeastGragas, BeastRiven.

http://www.imbeasty.com/ z tej strony pobierzesz, lib do nich tez jest potrzebny, jest rowniesz na tej stronie. VProdiction / Collision / AoeSkillShoot (czy jakos tak) powinienes juz miec, znajdziesz w zakladce lib na forum bol'a.

Odnosnie ADC. Niestety nie uzwywam skryptow do ADC, bo po co? Moze do lucka cos znajdziesz.

Czemu akurat te? Bo one są najlepsze darmowe dla VIP.

Ohh i jeszcze DatYasuo.

Freaking Good Evadee czy Sida's Auto Carry powinienes miec.

Niestety nie podam Ci gotowcow, bo bardzo latwo jest je znalesc na forum, nazwy masz podane.

Opublikowano

Hmmm...tylko powiedz mi teraz lib to z pewnością do scripts/common a reszta?

Do tego Freaking Good Evadee czy Sida's Auto Carry...gdzie to wrzucić?

Opublikowano

Te dwa leca do script.

Jak pobeirasz jakiegos skrypta do postaci i jest napisane w temacie [sida's Auto Carry] Oraina to wrzucasz to do common. Natomiast jak jest napisane [script]/[standAlone] to leci do script. Czemu tak? Niektore skrypty potrzebuja "podstawy" czyli SAC, inne nie bazują na sac'u. Pamietaj, ze pliki w folderze common nie mozna nazywac dowolnie, ich nazwa zawsze jest podana w danym temacie, i kropka w kropke ma byc tak samo zatytuowane.

NP. Skrypt do Cassio ktory opiera sie o SAC, czyli jest zatytułowany SIDA AUTOO CARRy czy jakos tak, wklejasz do common pod nazwą:

SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua

Opublikowano

Sida's Auto Carry to które jest lepsze?
Mam rozumieć, że skryp Sida's Auto Carry do scripts a skrypty "pod" ten wrzucamy do common?

Opublikowano

Ktory lepszy? Nie rozumiem.

SAC to jest podstawa pod niektore skrypty.

FGE to jest skrypt do omijania skillshotow. (Działa lepiej dla VIPów)

Skrypty ktore potrzebują SAC wrzucasz do common, pod odpowiednią nazwą.

Skrypty które nie bazują na SAC, czyli StandAlone/Script (takie tytuły) wrzucasz do skrypt (nazwa zazwyczaj obojętna) Ale pamiętaj, że standalone/script potrzebują też czasami innych skryptow, czyli VProdiction/Common/AOE , te 3 skrypty mają mieć odpowiednią nazwę w pliku common. Napewno natkniesz sie na to nie jeden raz na forum bol'a przy szukaniu skryptow.

Opublikowano

Dlaczego pytam jaki lepszy?
Bo istnieją 2 i nie wiem który ViP a który dla Free

Reborn & Revamped i który...

Opublikowano

No to jeszcze potrzebowałbym tego FGE bo nie wiem jaka jest pełna nazwa i nie znajdę choćbym miał szukać 2 lata oraz czy jeszcze są jakieś skrypy które polecacie

Opublikowano

pierwszy link FGE - Freaking Good Evadee

pamietaj o vpro i coll do common, jak bedziesz uzywal BeastSyndry / innych skryptow z tej "rodziny" to tam jest lib potrzebny rowniez, na ich stronei znajdziesz, chyba podalem Ci wyzej. a i w FGE i SAC tam jak pogrzebiesz w menu, znajdziesz opcje coś tam dla VIP'ow to wlacz ją (nie pamietam czy to w fge czy sac bylo)

Opublikowano

Activator

http://botoflegends.com/forum/topic/9513-script-activator/

Aktywuje poty shieldy smite i inne duperele.

Powoduje mnieszy spadek fpsow, zastępuje kółka własnymi (troszeczke kanciaste) pomaga.

http://botoflegends.com/forum/topic/10127-lfc-lag-free-circles/

i minon marker (nie pamietam jak sie nazywa, pogrzeb a znajdziesz) pokazuje stan Hp creepa/jungle i keidy mozna smite/last hit

Opublikowano

Akurat MM to już miałem na Free jeżeli o ten sam nam chodzi

Activator fajny jeżeli chodzi o funkcję

Jeszcze są jakieś fajne zabawki?
Ewentualnie skrypty pod ADC

Opublikowano

Wbudowany zasieg towerow przydatny, autosmite masz na activator, ja uzywam FGE, LFC, Activator, BeastSyndra/Riven, czasami SAC do Luciana, nic wiecej, bo nie gram raczej niczym wiecej. Poszperaj u nich na 4um, napewno cos znajdziesz.

Opublikowano

Tower Range akurat mam już
LFC? What this?:D

A Rivenka dobra i na czym polega ten skryp jeżeli możesz opisać

Opublikowano

Dokładnie...jakieś ciekawe funkcję bo nie wiem jak ten skrypt zbytnio według mnie ma działać ze względu na jej skille

Opublikowano

Hmm... napewno nie trzymaj spacji po 6lvlu jak bijesz creepa/jungle, bo Ci ulta odpali.

Na spacji wali Ci combo, wiadomo... odrazu dobija ultem jak jest mozliwosc.

Masz pokazane gdzie mozesz przeskoczyc przez sciane...

Ciezko opisac co robi skrypt... trzymasz spacje, i atakuje przeciwnika...

Opublikowano

No spoko, spoko.

Co do Beast Syndry czy jak to tam...Nie wiem czemu ale tylko Q odpala nic więcej...

W dodatku mam odpalone SAC więc może przez to ale nie wiem

Opublikowano

Wyłącz sac.

Ona działa prawidłow. Polcem 1lv q, 2lv w, 3lv e, max R>Q>E>W. Nękaj przeciwnika od 1 minut, i spojdziewaj się kampy enemy junglera na midzie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...