Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dwóch dni mam problem z serwerem. Mimo braku obciążeń procesora, serwer samoczynnie wyłącza się. Wie ktoś czym to jest spowodowane? Proszę o pomoc

Opublikowano

PermissionsEx, Essentials, AuthMe, Vault, WorldGuard, WorldEdit, OtherDrop, AutoMessage, ScoreboardStats, AntyCheats

Tylko to są ważne pluginy, nie za bardzo chce je usuwać.

Ile masz ramu ?

100 mb na slot

Opublikowano

100 mb powineneś mieć ok. 500 mb ja tyle mam przydzielone i mam cacy . Przydziel więcej ramu do mc .

Opublikowano

100 mb powineneś mieć ok. 500 mb ja tyle mam przydzielone i mam cacy . Przydziel więcej ramu do mc .

Nie będe pisał dwa razy.
Opublikowano

jaki luncher ? Polecam zainstalować KeiNett i wtedy spróbować .

Opublikowano

Mozliwe ze maszyne która wynajmujesz jest uzywana takze przez inne serwery. Kiedy inny serwer zostanie obciązony automatycznie jest tez twoj obciązony. Rozumiesz?? (moge wytlumaczyc)

jaki luncher ? Polecam zainstalować KeiNett i wtedy spróbować .

Czlowieku on ma problem z maszyna a nie z (grą)

Opublikowano

Mozliwe ze maszyne która wynajmujesz jest uzywana takze przez inne serwery. Kiedy inny serwer zostanie obciązony automatycznie jest tez twoj obciązony. Rozumiesz?? (moge wytlumaczyc)

Czlowieku on ma problem z maszyna a nie z (grą)

Tak wiem... Ale może coś luncher blokuje .
Opublikowano

aha dobra dam poprzedniemu koledze się wypowiedzieć . Ale spróbuj wbić na inny serwer i zobacz jak jest .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...