Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na komputer.

ProDark2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Być może zły dział wybrałem, jeśli tak to przepraszam. Poszukuję fajnych gierek które by płynnie działały na moim komputerze na średnich, wysokich ew. niskich detalach.Informuję z góry , że nie podaje wszelkich komunikatorów oraz wszystkie tu podane gry mam na oryginalnych platformach. Steam, Origin itp. === MÓJ SPRZĘT !! : Karta Graficzna: ATI RADEON HD 4600 SERIES , AMD ATHLON 64 x2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ === : Grałem w:

SAINTS ROW 3 (Lekkie przycięcia na średnich brak lagów na wył. Antialiasingu. W grafice żadnych zmian lecz w wydajności jak najbardziej.)

SAINTS ROW 4 [Przechodzę] (DUŻE LAGI NA NAJNIZSZYCH DETALACH, POMOCY!)

Dishonored

Gta Sa, Gta 4

Counter Strike Source, Global Offensive

Cała seria The sims

Portal, Portal 2

TF 2

Just Cause 2

Borderlands 2 

THE ELDER SCROLLS V, IV : SKYRIM, OBLIVION

Metro Last Night

Metro 2033

Bioshock 2, Bioshock Infinite (Infinite przechodze. Z niewiadomych przyczyn na Wysokich chodzi przy 60 fps a przy spamach typu strzelania wybuchy itp. spada do 40)

ASSASINS CREED 1-3 BROTHERHOOD-REVELATIONS (Ac 3 także na najniższych mi się tnie, muszę się patrzeć w ziemię aby chodziło płynnie co jest spowodowane błędem w kodzie gry. W SR4 Też tak się dzieje. Może to to samo?)

7 DAYS TO DIE

Opublikowano

Wyczyść komputer ze wszelkich śmieci tzn błędy w rejestrze niepotrzebne rzeczy na dysku w kliknij na Ctrl+Alt+Delete-->Menadżer Zadań-->Przejdź do zakładki PROCESY. Następnie powyłączaj wszystkie zbędę które zżerają dużo zasobów komputera np: Skype,Google Chrome.Włącz grę potem ściągnij ją na pasek i przejdź znów do zakładki PROCESY i znajdź grę następnie PPM-->Ustaw Priorytet-->Wysoki. Ten zabieg pozwoli twojemu komputerowi na przeznaczenie więcej ilości zasobów na grę.

Jak to zrobisz to wtedy kupuje sobie gierki :)

Opublikowano

Dzięki bardzo, rozwiązuje to problem wydajności. Gdy w Ac3 miałem 30 fps teraz mam 45! A w SR4 gdy miałem na Niskich 20 teraz mam 60, a na średnich 40! Dziekuję. Ale w temacie napisałem , że proszę o podanie tytułów w które mógłbym luźno grać bez spadków wydajności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...