Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Ravia Client.. Help

oldisekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przed formatem PC miałem Ravie i nie działała, lecz się tym nie przejąłem.. Zabrałem i po formacie postanowiłem pograć i niby wszystko okej ale wyskakuje, że nie można nawiązać połączenia z serwerem..

Anitwirus etc off, Próbowałem na cliencie, na cliencie PL i na kamermodzie.. Nie wiem już co robić..

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

Opublikowano

Też miałam taki problem na windows 7, dziwi mnie  tylko że na windows 8 mi działa poprawie.

Ale co do tematu, spróbuj uruchomić jako Administrator, bądź zainstaluj net framework 4 mi zresetuj kompa i powinno działać (mi tak pomogło)

Opublikowano

Zaraz sprawdze tego net frameworka bo faktycznie o nim zapomniałem i dam edit

@Edit

Dont work ;x

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

Opublikowano

na kamer modzie Ravia niechodzi juz, musi go updatowac a co do klienta to odpalaj go jako admina a jak niedziala to najlepiej znalesc inny server.

zależy gdzie masz internet bo np internet upc ma dziwne ip i w większości serwerowni jak jest stosowany Blackholing to wycina własnie user upc 

o czym ty gadasz czlowieku? to niema nic z tym o czym on mowi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...