Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do postawienia serwera MT2 Hard/Medium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję Teamu do stworzenia stabilnego oraz dobrego serwera typu Hard lub Hard/Medium pomysł cały na serwer jest gotowy, oczywiście serwer będzie na maszynie dedykowanej osób których potrzebuję to:

Technik [0/1]

- Osoba która zajmuję się Edycją Plików serwera, Wgrywanie Questów, Updaty na serwerze + ogarnięcie bugów.

Grafik [0/1]

- Osoba która będzie zajmowała się grafika serwera typu, zapowiedź, tła logowania, oraz różne sygnatury promujące serwer.

Co oferujemy w Teamie ?

- Miłą Atmosferę.

- Komunikator TeamSpeak3/GG.

- Zgraną i zdeterminowaną ekipę.

- Osób powyżej 16 roku życia.

- Rangę w grze + % z ItemShop.

Jeżeli interesuję cię któraś z tych posad wymienionych wyżej napisz na PW lub GG które będą podane poniżej.

Po resztę info zapraszam na PW lub GG 49746367

Opublikowano

Wkońcu ! chyba pierwsza osoba która napisała kuszącą i treściwą ofertę, myślę że mogę polecić pana Cavara. ;)

Życzę powodzenia w tworzeniu serwera.

Opublikowano

Wkońcu ! chyba pierwsza osoba która napisała kuszącą i treściwą ofertę, myślę że mogę polecić pana Cavara. ;)

Życzę powodzenia w tworzeniu serwera.

Dziękuję ci bardzo za te miła słowa.

Opublikowano

a ty jako kto ?

Ja załatwiam maszynę VPS/Dedyk, też trochę technik, pomysłodawca,Zabezpieczenia po stronie clienta/serwera. ;)

Jeżeli jest ktoś zainteresowany pisać PW lub GG.

Opublikowano

Bardzo ładnie napisane, czytam czytam i chyba najładniejsza taka "oferta". Oczywiście życzę Ci powodzenia w znalezieniu odpowiednich, zaufanych ludzi oraz powodzenia na serwerze jak już tylko wystartuje :)

Opublikowano

Bardzo ładnie napisane, czytam czytam i chyba najładniejsza taka "oferta". Oczywiście życzę Ci powodzenia w znalezieniu odpowiednich, zaufanych ludzi oraz powodzenia na serwerze jak już tylko wystartuje :)

Dzięki wam za te miłe komantarze, teraz czekać na odważnych i doświadczonych ludzi.

Opublikowano

Nie no leże i nie wstaję. Alladin x 190957816 kont ;D Polecasz się swoim kontem, brawo ! 

Nagle wszystkie konta 1-10 postów chcą zrobić serwer hard/medium, poszukują tych samych osób, autor jest od tego samego + podobna treść. Brawo !

Nie polecam, jeżeli chcesz zaprzeczać możemy wbić na TS'a i pogadać. ;)

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Nie no leże i nie wstaję. Alladin x 190957816 kont ;D Polecasz się swoim kontem, brawo ! 

Nagle wszystkie konta 1-10 postów chcą zrobić serwer hard/medium, poszukują tych samych osób, autor jest od tego samego + podobna treść. Brawo !

Zapraszam podaj TeamSpeaka chętnie pogadam, widzę że koleszka chcę posty nabić. ;)

Opublikowano

Wyjdź kurwa proszę cię spamerze pierdolony...

Bawi cię to,że masz 24 like i 300 postów ?

Opublikowano

Wyjdź kurwa proszę cię spamerze pierdolony...

Bawi cię to,że masz 24 like i 300 postów ?

Niestety, ale on ma racje, to jest kolejne konto Alladina, pisałem wczesniej z nim na gg z innego tematu i z innego konta, teraz napisałem znów i rozmiawiałem na ts i jestem pewien, że to następnego konto owego użytkownika!

Nie Polecam !!!

Opublikowano

Losie losie chłopacy :P Jeśli chodzi o mnie to em nie mam pojęcia jak to napisać ;d te konto KulkaPulka to nie jest konto Właściciela Tematu, więc jak coś to możemy pogadać;p (żeby zaś problemów nie było)

Opublikowano

Nie polecam osoby, podobno to nie Alladin, a jak wszedł na ts (oczywiście się nie odzywał) i jak mu powiedziałem, że znam głos Alladina, to nagle wyszedł i do tej pory go nie ma. Na PW nie odpowiada, poczekam jeszcze trochę... zobaczymy. Tak więc nie polecam, 30 konto, 30 temat. Serwer długo nie postoi.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Nie polecam bo asfenxsagarisxalladinxzmieniamnickibonieznalazłemteamu.

On nic nie potrafi, vps najtańszy, więc pls.. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...