Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej ?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co mam dalej robić w darkorbit ? moje konto ma :

2 hale

Goliath , sprreadh (ten za 45 k uri)

8 irysów

Pet:7lvl

Alfe miałem na bazie . (to było tak zrobiłem alfe jest na bazie a po ok 2miesiącach zikło nie wiem jak...jezeli wiecie to napiście a nad rangą mam to jedno kółko co pokazuje ile ma się wrót zroionych)

Jezeli coś potrzebujecie wiedzieć pisać .

Opublikowano

Składaj następne wrota.

Masz Full LF-3?

Polecam ci złożyć Zete. Łatwa, dużo nagród (urki, białki i 25kluczy i havok gwarantowany jezeli składasz 1 raz).

PET jakie ma mechanizmy?

Opublikowano

Składaj następne wrota.

Masz Full LF-3?

Polecam ci złożyć Zete. Łatwa, dużo nagród (urki, białki i 25kluczy i havok gwarantowany jezeli składasz 1 raz).

PET jakie ma mechanizmy?

Full LF3 w statku goliath , dronach , pecie

Mechanizmy peta : zbieracz lvl 1 (zbieram 6k uri na zbieracz surowców 2lvl na palladium dobry wybór ?)

Kamikadze lvl2 , Nprawa peta lvl1 , naprawa combo lvl1 , i mam namierzanie wrogów lub coś w tym stylu .

Zeta : mam chyba około 20 części ile bym potrzebował energi do złozenia zety ? Czy warto zbierać 6k uri na zbieracz surowców lvl2 na palldium mam już 2k uri ?

Opublikowano

Ile masz przydzielonych PP?

Ok. 21 minimum 21

Mechanizmy peta : zbieracz lvl 1 (zbieram 6k uri na zbieracz surowców 2lvl na palladium dobry wybór ?)

Kamikadze lvl2 , Nprawa peta lvl1 , naprawa combo lvl1 , i mam namierzanie wrogów lub coś w tym stylu .

Zeta : mam chyba około 20 części ile bym potrzebował energi do złozenia zety ? Czy warto zbierać 6k uri na zbieracz surowców lvl2 na palldium mam już 2k uri ?

proszę o odpowiedź na pytanie o tym zbieraczy i zety
Opublikowano

Ok. 21 minimum 21

proszę o odpowiedź na pytanie o tym zbieraczy i zety

Dobij do 24 PP (grube).

Nie kupuj żadnych mechanizmów 1 i 2 poziomu bo to strata uridium. Exp P.E.T'a do 8 poziomu i kup od razu mechanizmy 3 poziomu są bardziej wydajne i będziesz miał spokój raz na zawsze.

jp8p35.png
Opublikowano

Dobij do 24 PP (grube).

A jak to jest ? Dobije do tych 24 to automatycznie będe miał grube ?

Nie kupuj żadnych mechanizmów 1 i 2 poziomu bo to strata uridium. Exp P.E.T'a do 8 poziomu i kup od razu mechanizmy 3 poziomu są bardziej wydajne i będziesz miał spokój raz na zawsze.

Ale do 8 lvl to jeszczeeeeeeeee...długo po pierwsze ja długo codzienie nie siedze na darku a teraz też mam kare (wchodzę tylko kiedy ojca nie ma :P ) a ten 7 lvl peta tak dawno nie zdobyłem więc do 8lvl brakuje mi ok. 19/20 więc nie wiem czy się opłaca cekać bym sobię przynajmniej złozył zete .

I co z tąm zetą ? Ile musze mieć ok. energi jeżeli mam teraz ok. 20 części ?

Opublikowano

A jak to jest ? Dobije do tych 24 to automatycznie będe miał grube ?

Ale do 8 lvl to jeszczeeeeeeeee...długo po pierwsze ja długo codzienie nie siedze na darku a teraz też mam kare (wchodzę tylko kiedy ojca nie ma :P ) a ten 7 lvl peta tak dawno nie zdobyłem więc do 8lvl brakuje mi ok. 19/20 więc nie wiem czy się opłaca cekać bym sobię przynajmniej złozył zete .

I co z tąm zetą ? Ile musze mieć ok. energi jeżeli mam teraz ok. 20 części ?

Aby mieć grube musisz rozbudować Cybernetykę II do końca tutaj - najlepsze rozłożenie Punktów Postępu.

Co do Peta. Radzę Ci zrób jak Ci mówie kiedyś kupiłem mechanizm zbierania surek na palke 1 lvl i żałuje bo jest strasznie nie opłacalny nie mogę już zwrócić urki a jest mi to niepotrzebne przy 3 lvl mechanizmu. Wiadomo, że każdy idzie do przodu, więc z czasem Tobie też się ten mechanizm nie przyda.

Zeta jeszcze ~900 energii.

jp8p35.png
Opublikowano

Aby mieć grube musisz rozbudować Cybernetykę II do końca tutaj - najlepsze rozłożenie Punktów Postępu.

Co do Peta. Radzę Ci zrób jak Ci mówie kiedyś kupiłem mechanizm zbierania surek na palke 1 lvl i żałuje bo jest strasznie nie opłacalny nie mogę już zwrócić urki a jest mi to niepotrzebne przy 3 lvl mechanizmu. Wiadomo, że każdy idzie do przodu, więc z czasem Tobie też się ten mechanizm nie przyda.

Ale ja chce kupić 2lvl a nie 1 a 1lvl jak pamiętam ma 600 lub 900 czegoś tam a 2lvl ma 1500 czegoś tam . A do 8lvl jeszcze daleko . I jeszcze nikt nie odpowiedział mi na pytanie na temat Zety .

I nadal nie ogarniam rozkładania PP ;)

Opublikowano

Ale ja chce kupić 2lvl a nie 1 a 1lvl jak pamiętam ma 600 lub 900 czegoś tam a 2lvl ma 1500 czegoś tam . A do 8lvl jeszcze daleko . I jeszcze nikt nie odpowiedział mi na pytanie na temat Zety .

I nadal nie ogarniam rozkładania PP ;)

Jeżeli jest Ci to aż tak niezbędne do dalszej gry to kup ten mechanizm. Tylko pamiętaj, że to Ci w niczym nie pomoże bo i tak palladium musisz zbierać sam a Pet to jedynie jakieś 50 surowców na 1000 zebranych przez Ciebie a z 2 poziomem mechanizmu to ~20 surowców na 1000. PP rozdawaj według tego co Ci dałem w poprzednim poście.

jp8p35.png
Opublikowano

Jeżeli jest Ci to aż tak niezbędne do dalszej gry to kup ten mechanizm. Tylko pamiętaj, że to Ci w niczym nie pomoże bo i tak palladium musisz zbierać sam a Pet to jedynie jakieś 50 surowców na 1000 zebranych przez Ciebie a z 2 poziomem mechanizmu to ~20 surowców na 1000. PP rozdawaj według tego co Ci dałem w poprzednim poście.

Ok dzięki za pomoc ;) jeszcze jedno pytanie ile kosztuje zbieracz surowców 3lvl ?
Opublikowano

Ok dzięki za pomoc ;) jeszcze jedno pytanie ile kosztuje zbieracz surowców 3lvl ?

Level 1: Zasięg: 700, Cena: 2.500u

Level 2: Zasięg: 1500, Cena: 6.000u,wymagany level P.E.T.'a 4

Level 3: Zasięg: 3000, Cena: 17.500u,wymagany level P.E.T.'a 8

jp8p35.png
Opublikowano

troche drogi ten 3lvl ale już dobra zanim mój pet będzie miał 8lvl to napewno zdąze zarobić te 17.500 uri ale dzięki za odp. Ktoś mi odpowie na te pytanie : Ile około potrzebuje energi zeby zrobić Zete? i mam teraz około 20 części

Opublikowano

Ktoś mi odpowie na te pytanie : Ile około potrzebuje energi zeby zrobić Zete? i mam teraz około 20 części

Odpowiedziałem :>

jp8p35.png
Opublikowano

O kurde troche dużo O_o I dzięki nie zauwazyłem odpowiedźi ;) Temat do zamknięcia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...