Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Laucherem pgc_v2.version

ElPolako122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .Grałem sobie w tere po czym zrobiłem sobie przerwe Ok 2 miesiace Dzis gdy chce właczy gre wyskakuje mi Unable to current version ? Usuwałem pliki .Version ale pokazywalo mi ze bedzie sciagac ok 2dni przy transferze 400kb/s co daje jakies 50gb ... a z tego co mi kolega pisal patche razem kiedy nie sciagalem ich wazyły jakies 6/7gb .

Prosze o pomoc

Ps wyczytałem ze to wina pliku pgc_v2.version który jest w TERA/client jesli ktos podesłal by mi ten plik było by pewnie po problemie

Opublikowano

zye3h0.jpg

Nie wiem na ile dobrze znasz angielski, więc powiem pokrótce, że kto nie spatchował clienty między 13.02.2014, a 18.02.2014 musi teraz pobrać całą grę na nowo ;)   

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Pff to oficjalnie mogą sie pier* dolic ;) Ale po sciagnieciu tego pgc_v2.version z neta z Zaczeło mi sie patchowac jakies 8-9gb no ale skoro tak to przerywam download lecz mimi to prosil bym nadal o ten plik może uda sie jeszcze cos zrobic warto sprawdzic mam internet z limitem <45gb> a sama gra wazy 50 wiec od nowa na pewno nie sciagam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...