Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GGGGG WUKONG SOŁ OŁPI

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzcie czy nie ale dopiero wygrałem rankeda grając 4v5,panth dostał dc (tak w 10min gry) i do końca gry był afk. Wszyscy byli pogrążeni,kayle wyzywała nas od ciot etc i cieszyła się że gramy 4v5 bo wygrywaliśmy to 5v5.

Każdy TF wygrany. Ult w 5 i całe hp enemy poszło sie jebać,potęga jebkonga.

92a59d4211.jpg

lolking : http://www.lolking.net/summoner/eune/36434425#matches/776581491

Jak narazie 4 rankedy wuk na topie z kazdym wygranym lanem. Da sie? Da sie. BTW PATRZCIE BUILD MALPHITE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no i kayle też niczego sobie xD

Opublikowano

Co ty chcesz od builda malphit'a ?

To zajebiste w/l ratio.

Gratulacje, monkey kingu.

Opublikowano

jeden z najlepszych buildów na malphite, ale TRINITY NA MALFAJTA? NO CO ZA IDIOTA UHEUHEU XDDDDDDDDDDDDDDDD, rozumiem, że wstawiłeś tutaj swoją głupotę, podobała mi się, dzięki.

Opublikowano

trinity na malphite to nawet na lcsach rashują jako 1-szy item  o.O

Żeby rashować taki item to trzeba być zgranym teamem,on ładował ulta w jedną osobe. Jebać mete lcs. Sunfire > Trinity nawet po nerfach ciągle.

W/L ratio ujowe bo rankedy grałem dla fanu a nie do wybicia sie gdziekolwiek (od początku gold 5) i grałem solo queue gdzie ciągle miałem w teamie silvery które popełniając jeden błąd przegrywali gre.

Z resztą to nie pierwsza gra gdzie grałem wukongiem na topie i careowałem 4v5. Poprzednia była bez mida. Wrócił pod koniec jak już mieliśmy kontrole nad mapą. Ale silvery wiedzą lepiej

Nadal widzisz sens brania trinity jako 1 item naprzeciwko wukonga? Bo ja nie widze. z E + Q brałem mu półhp. To tylko utrata potencjału tej postaci.

Opublikowano

Żeby rashować taki item to trzeba być zgranym teamem,on ładował ulta w jedną osobe. Jebać mete lcs. Sunfire > Trinity nawet po nerfach ciągle.

W/L ratio ujowe bo rankedy grałem dla fanu a nie do wybicia sie gdziekolwiek (od początku gold 5) i grałem solo queue gdzie ciągle miałem w teamie silvery które popełniając jeden błąd przegrywali gre.

Z resztą to nie pierwsza gra gdzie grałem wukongiem na topie i careowałem 4v5. Poprzednia była bez mida. Wrócił pod koniec jak już mieliśmy kontrole nad mapą. Ale silvery wiedzą lepiej

Nadal widzisz sens brania trinity jako 1 item naprzeciwko wukonga? Bo ja nie widze. z E + Q brałem mu półhp. To tylko utrata potencjału tej postaci.

co ty możesz wiedzieć o tej grze, jak siedzisz w goldzie V :|

Opublikowano

co ty możesz wiedzieć o tej grze, jak siedzisz w goldzie V :|

No troche wiem bo gram już w  tą gre troche. Ciekawe gdzie ty siedzisz bo coś ten unnamed nic mi nie mówi :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...