Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna " plama " na monitorze ..

Pikusiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Co to jest? Czy da się to usunąć? ( mimo, że niby nie przeszkadza aż tak bardzo, to kłuje w oczy :x ) Dodam tylko, że jak ostatni raz go podłączyłem ( przedwczoraj? Tak, chyba przedwczoraj ... ) to plama była większa. Po podłączeniu go przed chwilą plama była chyba ( zaznaczam CHYBA ) mniejsza. Spotkał się już ktoś z czymś takim? Wie ktoś jak to usunąć? Z góry dziękuję. :)

post-498775-0-82023800-1394100666_thumb.jpg

TErqQ.png

Opublikowano

prawie nie można, zalałeś albo wylałeś wyświetlacz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a potrafisz sam naprawić?  jak widać nawet nie wiesz o co chodzi , jak cie interesuje koszt naprawy to lepiej kup nowy monitor będzie taniej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Widzę, że ktoś tutaj wstał lewą nogą z łóżka? Masz dzień, w którym dla wszystkich starasz się być chamski? Po to pytam na forum, bo czegoś nie wiem, tak? Od czegoś chyba jest forum ... Odpowiadasz z wielką łaską, jakby ktoś Cię do tego zmuszał przy okazji besztając każdego Twojego przedmówcę. Jak nie w tym temacie, to w innym. Przed chwilą skrytykowałeś to, że w innym poście pisałem bez polskich znaków, bo byłem na telefonie - po co? Chcesz się dowartościować pisząc, że mam denny telefon? Ochłoń ...

CLS.

TErqQ.png

Opublikowano

napisałem ci rodzaj uszkodzenia i co zrobić a ty jeszcze marudzisz i się plujesz? 

może mam ci napisać cały manual serwisowy do twojego sprzętu jak rozmontować całkowicie wyświetlacz i sprawdzić czy jest zalany czy wylany.

ja to potrafię zrobić dla większości sprzętu, to tylko 2h roboty za darmo a dla ciebie całkowicie bezsensowne rozbieranie monitora. bez sprzętu do tego potrzebnego albo oddanie do serwisu i naprawienie tego w cenie przekraczającej wartość monitora czy wymiany ekranu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...