Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł - ale czy skuteczny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Zauważyłem ,że niektórzy na YouTube stosuję metodę taką ,że przez pierwszy np. miesiąc nagrywają cały czas minecrafta na swój kanał i przez to nabijają powiedzmy 100-200 widzów i potem nagle zmieniają kontent i przestawiają się na Let's Play z róznych gier i to niby skutkuje.
Czy według was jest to dobry pomysł czy jednak od samego początku najlepiej nagrywać od początku np. Let's Play ?

Dziękuję za uwagę !
Pozdrawiam

Trixon 

Opublikowano

gardzę minecraftem. nagrywaj recenzje z różnych gier a z tych lepszych let's play

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Ja też nie lubię MineCrafta, lepiej według mnie żebyś na początek nagrywał vlogi :D

jCH.png

Sygnaturka by Me :D

Opublikowano

@top

To są chyba jakieś przestarzałe metody, bo na Minecrafcie raczej z dnia na dzień widzów nie zdobędziesz. Jest już z tego na YT tyle filmików, że twoich filmików raczej nikt nie znajdzie po wpisaniu w wyszukiwarce "Minecraft" itp.

Nagrywaj lepiej coś innego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć 1000 10-letnich widzów, "kiedy minecraft?" "kiedy pokarzesz twasz?" "kto od xxx?:

To polecam.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nie nagrywaj minecrafta ani let's playów, bo to jest strasznie nudne. Nagrywaj coś z multiplayerem + dobre efekty + humor + dobry głos i jest ok. Najbardziej mnie denerwuje jak dzieci na yt robią gówniane filmiki typu odpalają frapsa i nic nie mówią przez cały odcinek i tyle nic ciekawego..

Opublikowano

No niby skutkuje ale spójrz na to z tej strony  że  większość ale NIE WSZYSCY co oglądają minecrafta to zwyczajne dzieci więc nie lepiej nagrywać już tego MC jeśli bardzo chcesz  co jakiś czas przeplatając jakimiś innymi grami i zdobyć   poważną i ogarniętą  publikę niżeli nagrywać MC jeden miesiąc i mieć dzieci za widzów które  tak na prawdę  łapkują inne twoje filmiki bo  nagrywasz MC a nie dlatego że im się dany odcinek podobał ... wiem wiem ze większość   pewnie by chciała szybko miec kilka set subów i cieszyć się z tego ale  nie lepiej mieć  mniej subów  i ogarniętą  widownie ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...