Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer pod bf4 do 1500

matrixSK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi złożyć komputer pod bf4 do 1500zł ? mam dysk, nagrywarkę i zasilacz 500w. dysk i nagrywarka SATA, chciałbym mieć chociaż te 60fps na średnich/niskich 

Opublikowano

Dobra, to złóż jak możesz od razu z zasilaczem bo tamten jest chyba z czarnej listy. Tylko nagrywarkę i dysk mam jbc

Opublikowano

Jak masz przed soba komputer to odkrec lewa klape i u góry lub u dolu jest skrzyneczka zobacz co na niej pisze :)

44883245864358281345.png

Opublikowano

@up na tej karcie pojdzie na srednich ? W przyszlosci chce dokupic jeszcze 4gb ramu i karte r9 270x, oplaca sie? Czy lepiej zostac przy tej?

Opublikowano

@up na tej karcie pojdzie na srednich ? W przyszlosci chce dokupic jeszcze 4gb ramu i karte r9 270x, oplaca sie? Czy lepiej zostac przy tej?

Da radę na średnich. Lepiej w przyszłości kupić coś lepszego np. gtx 770.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

mam pytanko, bo mam okazję kupić gtx 660 ti boost 2gb za 540zł ? opłaca się zamiast radeona r7 260x ? 

gtx 660 nie ma wersji boost. Pewnie chodzi o gtx 650 ti boost. Nie, lepiej Radeona.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Okej. Poczekam jeszcze do wakacji bo podobno ceny procesorów idą w dół i trochę dozbieram.Wtedy pomyślę o i7, 8gb ramu i tej gtx770. temat cls

Opublikowano

Okej. Poczekam jeszcze do wakacji bo podobno ceny procesorów idą w dół i trochę dozbieram.Wtedy pomyślę o i7, 8gb ramu i tej gtx770. temat cls

Mało prawdopodobne, że w cenie 1500-2000zł włożysz i7. Nawet na wakacje. Może za 2500zł da radę Xeona kupić.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...